Li Andersson: Tämä lopputulos on kyllä Suomen kannalta monella tapaa kamala

Li Andersson facebook:  Tänään 20 perussuomalaisten kansanedustajaa ilmoittivat perustuvansa uuden eduskuntaryhmän nimeltä Uusi vaihtoehto. Samalla he ilmoittivat olevansa valmiita hallitusyhteistyöhön kokoomuksen ja keskustan kanssa, Sipilän hallituksen hallitusohjelman pohjalta.

Tämä lopputulos on kyllä Suomen kannalta monella tapaa kamala. Jos Sipilä kasaa hallitusta tämän uuden ryhmän avulla, jatkuu hallitusyhteistyö nykyisellään eriarvoisuutta kasvattavalla sekä julkisten palveluiden markkinaehtoistamiseen perustavalla linjalla. Sen lisäksi Suomeen syntyy uusi äärioikealle sijoittuva puolueryhmä, josta automaattisesti tulee opposition toiseksi suurin, ja joka saa ison määrän taloudellisia resursseja käyttöönsä.

Juha Sipilä ja Petteri Orpo painottivat PS:n puheenjohtajavalinnan jälkeen koko ajan Soinin ja Halla-ahon eroja, ja puhuivat jopa siitä, että PS nyt on aivan ”uusi puolue”. Näin he pyrkivät vapauttamaan Soinin vastuusta Halla-ahon politiikasta. Tosiasiassa Halla-aho ja halla-aholaiset ovat koko ajan olleet osa perussuomalaisia. He ovat olleet osa sitä samaa puoluetta, jonka kanssa Orpo ja Sipilä mukisematta ovat tehneet hallitusyhteistyötä tähän asti. Soini on tietoisesti antanut halla-aholaisten vapaasti käyttää perussuomalaisia oman agendansa ajamiseksi. Nyt Sipilä voi kuitenkin käyttää tätä uutta tilannetta muodostaakseen enemmistöhallituksen uuden ryhmän kanssa.

Mikä eilen näytti Sipilän ja Orpon vahvalta arvojohtamiselta, näyttää tänään puhtaasti opportunismilta.

Hyvät ystävät, politiikassa ja yhteiskunnassa mikään ei ole pysyvää. Työ oikeudenmukaisemman politiikan, ihmisarvon, tasa-arvon ja ihmisoikeuksien eteen jatkuu entistä vahvempana ja näkyvämpänä ja siinä työssä tarvitaan nyt teitä kaikkia!

Li Andersson

3 thoughts on “Li Andersson: Tämä lopputulos on kyllä Suomen kannalta monella tapaa kamala

 • 14.6.2017 at 08:25
  Permalink

  Tämä sössöttävä Liii joka ei osaa edes suomea voisi lähteä täältä sinne Ruotsiinsa arvostelemasta suomalaisten päätöksiä. Tämä oli demokraattinen päätös ja siihen pitää Liiiinkin alistua. Demokratia kun on Suomen perustuslaillisia oikeuksia vaikka Vasemmiston väkivalta on vain niin paljon parempaa että ne ulkoparlamenttaarisin keinoin saa muuttaa yhteiskuntaa kohti anarkiaa. Mikä on rikos josta tulisi lainmukaan tuomita rangaistukseen.

  Reply
 • 14.6.2017 at 09:31
  Permalink

  Naurettavaa tämä ”Halla-aholaisten” ruoskiminen. Ihmisoikeuksia polkevia rasisteja! Mitä tuubaa!
  Ei ole mikään ihmisoikeus tunkeutua johonkin maahan elätettäväksi ja olla poistumatta jos ei saa oleskelulupaa.
  Eikä ole rasismia jos vastustaa ARVOJA jotka ovat nimenomaan juuri vastoin ihmisoikeuksia, demokratiaa, naisten asemaa, primitiivisiä ja lakiemme vastaisia uskonnon ohjeita ym.
  Kaikka ei voi suvaita eikä tarvitse.
  Eikö ennemminki ole ihmisoikeus että kansa saa itse määrätä maansa asioista ja siitä kuka maahan pääsee.
  Sekään ei ole mitenkään ulkomaalaisvastaista eikä kansallismielisyys ole vihamielisyyttä.
  Oikeaa monikulttuurisuutta on säilyttää erilaisten kulttuurien kansalliset valtiot jotka elävät sovussa tehden yhteistyötä talouden, kulttuurin, tieteen, taiteen, urheilun ym kanssa.

  Reply
 • 14.6.2017 at 10:29
  Permalink

  Li on täysi kaheli joka ajaisi suomen suoraan afganistaniin jos voisi ja korvaisi rasistisen alkuperäisväestön paremmalla muslimigeeneillä varustetuilla rauhaa rakastavilla kehitysmaalaisilla koska ei se on keneltäkään pois.
  Kaikki mitä Li:n suusta tulee on paskaa häneen ei voi luottaa.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *