Ville Tavio (Ps): Aion pitää tulevissa eduskunnan täysistunnoissa huolta että EU saa kuulla kunniansa

Perussuomalaisista loikanneiden kansanedustajien eduskuntaryhmä Uuden vaihtoehdon puheenjohtaja Simon Elo ilmoitti uuden ryhmän linjan olevan Suomen EU-jäsenyyttä kunnioittava.

 

 Perussuomalaisten kansanedustaja Ville Tavio kommentoi Simon Elon lausuntoa:

– Vaikuttaa siltä, että perussuomalaisista loikanneet kansanedustajat aikovat luopua EU-jäsenyyden tuomien haittojen voimakkaasta esiintuonnista.

– Perussuomalaisten puheenjohtajavaalin hävinnyt Sampo Terho jatkaa hallituksessa EU-asioista vastaavana ministerinä, mutta näyttää nyt nöyrtyvän kokoomus-federalistien linjoille ja luopunee siis EU-jäsenyyden kritisoinnista.

– Aion pitää tulevissa eduskunnan täysistunnoissa huolta, että EU saa kuulla kunniansa. Minä en Brysseliin päin kumartele, en edes vaikka Sipilä ja Orpo lupaisivat puoli valtakuntaa, Tavio painottaa.

3 thoughts on “Ville Tavio (Ps): Aion pitää tulevissa eduskunnan täysistunnoissa huolta että EU saa kuulla kunniansa

  • 14.6.2017 at 16:52
    Permalink

    Enkä suinkaan koita edes tälläkään kannanotolla kalastella suosiota mitä tämä loikkaus kadotti.

    Kovin oli Sampo Terhokin äijänä ehdottelemassa kansanäänestystä EU:sta. Kuullaanko enää kertaakaan?

    Tuskin. Nahkaa myöten harjattu puudeli joka toivoo saavansa murusia lattialta kun EU:n ylin runkkurinki aterioi.

    Reply
  • 14.6.2017 at 17:16
    Permalink

    Jukka Hankamäen artikkelista käy selvästi ilmi, että EUnukeista koostuva maanpetturihallituksemme aikoo tehdä Suomesta EU-diktatuurin pelkän syrjäisen provinssin vailla vaikutusmahdollisuutta omiin asioihinsa ja laittaa meidät eteläisten EU-maiden suurien velkojen maksajiksi – kaunistelevan kansaa huijaavan peiteilmaisun ”integraatio” varjolla.
    Halla-aho nähtiin kantona kaskessa ja siksi hänet potkittiin kannattajineen pois hallituksesta.
    Ks. http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2017/06/suomen-jallitus-ja-arvotoleranssi.html

    Reply
  • 14.6.2017 at 22:43
    Permalink

    Eihän persut ole koskaan vaatineet eroa EU:sta eivätkä ole olleet EU:n päätöksiä vastaan. Asia selviää niinkin kaukaan kuin sionisti-Soinin ollessa MEP:inä EU:ssa hän äänesti aina esitysten puolesta tai tyhjää. Ei koskaan vastaan.

    Ja kun kenttäväki tivasi sinisti-Soinilta että miksei Persut nyt haekkaan eroa EU:sta vaikka sionisti-soini oli möläytellyt populistisesti ”missä eu sielä ongela”, niin sinisti-Soini karjaisi jäsenilleen:”Turvat tukkoon, ei Persut vaadi eroa EU:sta”.

    Siinä meillä takinkääntäjien kruunaamaton kuningas. Jossa kaikki muu on paskaa paitsi kusi.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.