Käytettyjä huumeruiskuja Pyynikin uimarannalla – Olkaa varovaisia! (kuva)

Tampere-nimisessä julkisessa Facebook-ryhmässä julkaistiin alkuviikosta kuva, joka herättää kysymyksiä.

Kuvan ryhmään laittanut henkilö kertoo keränneensä Pyynikin hiekkarannalta useita käytettyjä ruiskuja sekä hiekalta että vedestä.

Kuvan alle kommentoineet ihmiset kertovat niin ikään löytäneensä paikalta huumeruiskuja ja reseptilääkepurkkeja. Joidenkin keskustelijoiden mukaan kuvassa olisi nuuskankäyttäjien ruiskuja ilman neulaa.

Joka tapauksessa kuvan alla käydyssä keskustelussa moni kertoo löytäneensä paikalta myös ruiskuja, joissa on neula paikallaan. Tällaisia löytöjä on tehty myös läheisestä venerannasta minigolf-radan vierestä.

Tällaiset löydöt kertovat piikkihuumeiden käyttäjien itsekkyydestä, ajattelemattomuudesta ja välinpitämättömyydestä. Etenkin, kun rannoilla leikkii paljon lapsia. Käytetyistä neuloista voi saada useita hengenvaarallisia tauteja, kuten eri hepatiitit ja HIV.

Kannattaa olla varovainen ja tarkkaavainen uimarannoilla liikkuessaan.

Lähde: Facebook

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.