Teuvo Hakkarainen: Antakaa minulle työrauha!

2

Perussuomalaisten toinen varapuheenjohtaja, Teuvo Hakkarainen toivoo työrauhaa ja kirjoittaa facebookissa, että kansalaisten palaute auttaa jaksamaan. 

Teuvo Hakkarainen kirjoitti tänään toivomuksensa facebookissa ja mainitsi myös, että ei halua lähteä heittämään lokaa kenenkään päälle sekä toivoo, että mediakin käyttäisi jatkossa raikkaampia ilmaisuja hänestä. Hakkaraisen päivitys:

Teuvo Hakkarainen  · En halua lähteä heittämään lokaa kenenkään päälle tässä oudossa farssissa, mutta haluan kysyä presidentiltä, mitä tarkoittaa aktiivinen katuminen? Lisäksi tiedustelisin, kuuluuko hänen puuttua demokraattisen äänestyksen tulokseen? Minä olen rangaistukseni saanut ja kärsinyt, mitä muuta minulta halutaan tämän asian suhteen?

Lisäksi medialle: on mennyt muutama päivä siitä, kun minut valittiin toiseksi varapuheenjohtajaksi.

Olen lukenut itsestäni muun muassa seuraavat asiat: Hakkaraisen valinta oli kuin märkä rätti päähän, Hakkarainen valittiin humalassa, Hakkaraisen valinta oli lopullinen häpäisy, ”enää ei tarvitse välittää Hakkaraisen toilailuista” jne… Lisäksi ”kohusahuri”, ”ryvettynyt sahuri” jne. lukuisia kertoja nämä samat lässytykset. Kannanko aina näitä samoja leimoja, vaikka tekisin mitä? Olen kaksi vuotta ollut kuin rippikoulupoika ja tehnyt tunnollisesti työni.

Olisiko kohtuus jo mediankin keksiä raikkaampia ilmaisuja ja pyyhkäistä välillä pöytä tyhjäksi? Haluan tehdä työni hyvin, antakaa minulle työrauha! Onneksi kansalaisten palaute auttaa jaksamaan.

Teuvo Hakkarainen facebook

Ex-piirijohtaja: Teuvo hakkarainen valittiin vitsillä

 

2 KOMMENTIT

 1. Hyvä esimerkki valhemedian tasapuolisuudesta ja arvoista. Jostain syystä EU-lobatuille ei kaadeta päälle näitä neutraaleja luonnehdintoja. Jos se ei ole propagandaa ja infosotaa kun joko peitellään tekoja ja ymmärretään ”oikein” tai sitten kun vuodesta toiseen mustamaalataan omaa subjektiivista vastustajaa, niin mikä sitten on?

  Olis kohta luotetun median edustajilla aika kasvaa yli teini-iän ja alkaa käyttäytymään kuin aikuiset. Totuus ei siitä mukavammaksi muutu, mutta sen voi kohdata vähän kypsemmin kun väittämällä kaikkia epämiellyttävistä asioista puhuvia vääräuskoisiksi.

 2. Maanpetturihallitusta tukeva valta-VALE-media vihaa kansallismielistä, kantasuomalaisten oikeuksia vieraita maahantunkeutujia vastaan puolustavaa KANSAN-edustajaa. Valtaosa Arkadianmäelle hankkiutuneesta joukkiosta, joka käyttää itsestään nimitystä ’kansanedustaja’ näyttää itse asiassa edustavan vieraan sortovallan, EU-diktatuurin asiaa haluten tuhota kantasuomalaiset käytännössä RAJOITTAMATTOMAN maahantunkeutuja-vyöryn alle EU:n Kalergi-suunnitelman mukaisesti. He näköjään haluavat tuhota myös Suomen jäljellä olevat itsenäisyyden rippeet tekemällä siitä pelkän provinssin EU-diktatuuriin, Super-Neuvostoliittoon vailla vaikutusmahdollisuutta omiin asioihinsa – ja laittamalla suomalaisetkin eteläisten EU-maiden valtavien velkojen maksajiksi, kaunistelevan huijausilmaisun EU:n ’integraatio’ varjolla.

  Mutavyöry on odotettavissa Afrikasta:
  ” Prof. Heinsohn: Maahanmuuttajien vyöry lopettaa Euroopan vuoteen 2050 mennessä
  Näin toteaa saksalainen professori Heinsohn, jota on kutsuttu 21. vuosisadan Karl Marxiksi…”,
  https://vaestotiede.wordpress.com/2015/12/01/prof-heinsohn-maahanmuuttajien-vyory-lopettaa-euroopan-vuoteen-2050-mennessa/

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.