Tasavallan presidentti Sauli Niinistölle ja muulle valtiojohdolle lisää henkivartijoita

Helsingin poliisilaitos hakee lisää joukkoja henkilösuojausyksikköön. Poliisin mukaan suojaus ei liity Supon uusimpaan turva-arvioon.

Helsingin poliisi etsii lisää kymmentä vanhenpaa konstaapelia henkilösuojausyksikköön. Tehtäviin kuuluvat tasavallan presidentin ja muun valtiojohdon suojaaminen kotimaassa että ulkomailla sekä ulkomaisten valtion vieraiden suojaaminen.

Helsingin poliisilaitoksen henkilösuojayksikön johtaja, ylikomissario Marko Pokka kertoo:

”Rekrytointi liittyy oikeastaan isompaan kuvaan ja se on suunniteltu jo paljon aikaisemmin.”

Sekä sanoo, että ei suoranaisesti liity Supon uusimpaan turva-arvioon.

Asiasta uutisoi: yle

 

12 thoughts on “Tasavallan presidentti Sauli Niinistölle ja muulle valtiojohdolle lisää henkivartijoita

  • 16.6.2017 at 18:17
    Permalink

    Ja kansalle hoetaan:ei saa antaa pelolle valtaa.

    Reply
  • 16.6.2017 at 18:35
    Permalink

    Ja Sipilä sopi Merkelin kanssa, että Suomikin avaa ovet ja ikkunat apposen auki Afrikasta tulevalle mutavyörylle (mukaan lukien islamisti- ja muut terroristit)?

    Reply
  • 16.6.2017 at 19:11
    Permalink

    Maanpettureita alkanut pelottamaan?

    -SYYSTÄKIN.

    Reply
  • 16.6.2017 at 19:29
    Permalink

    Miten ihmeessä turvallisessa maassa ja erityisesti noi kansan suurta luottamusta nauttivat tarvitsevat vartijoita ylipäätään ?Mikä niitä muka uhkaa ?

    Reply
  • 16.6.2017 at 19:44
    Permalink

    ”Helsingin poliisilaitos hakee lisää joukkoja henkilösuojausyksikköön. Poliisin mukaan suojaus ei liity Supon uusimpaan turva-arvioon.”
    Tuo oli harvinaisen rehellistä tekstiä poliisin suusta. Asiahan on nimenomaan näin. Kun kansan tahdolla ja demokratialla pyyhitään persettä toimien omaksi hyväksi kassakoneet kilisten niin ettei paskalle taivu.- mutta käyhän se seisaaltaankin ja rahan takia kannattaa sotkeakin itseään enemmän ja ilmaisia ”työhärjoittelijoita” on karennsin uhalla helppo saada pyyhkijöiksi.Ellei muutoin, niin otetaan vanhustenhoidosta hoitajia. Mummut ja papat kyllä ovat jo tottuneet paskoissaan makaamaan kuukausia. Jokainenhan tietää sen, että kyllä nenä hajuun tottuu.
    Suomen ”hallitusta” ja presidenttiä eli näitä ”muppetteja” suojellaan vain siksi, että he ITSE kuvittelevat olevansa Suomen kansalle TÄRKEITÄ.
    Suojella nyt nukkeja suurella rahalla. Eivätkä ne ole mitään keräily harvinaisuuksia

    Reply
  • 16.6.2017 at 20:23
    Permalink

    en iki maimas olisi uskonut et SUOMESTA löytyy tämmönen sakki päättäviin elimiin jokka eivät PUOLUSTA SUOMENMAATAMME VIIMESEEN ASTI . oikeen hävettää et tämmönen sakki nyhveröitä päättää ISÄNMAAMME KOHTALOSTA

    Reply
  • 16.6.2017 at 20:58
    Permalink

    Hahhaa. Koti, uskonto, isänmaa petturi, joka nai omaa ”runotyttö” kummilastaan!

    Reply
  • 17.6.2017 at 00:09
    Permalink

    Mitenkähän tuon Sipilän suojaaminen oikeassa tilanteessa sujuisi.Poliisillakin saattaa tulla mieleen väistää syrjemmälle odottamaan lopputulosta.Sipilä kun ei ole oikein kenenkään ”kansanryhmän ”suosiossa.Eikös poliisit ole myös kansanryhmä näiden uusien määritelmien mukaan.

    Reply
  • 17.6.2017 at 05:47
    Permalink

    Putler perusti kansalliskaartin, kun alkoi pelottamaan kansan reaktio kremlin harrastamaa kleptokratiaa kohtaan.
    Saakohan Suomessakin turvamiehet luvan ampua kaikkia mielenosoittajia?

    Reply
  • 17.6.2017 at 18:10
    Permalink

    Ei anneta pelolle valtaa, ei. Alamaisia saa kyllä kuolla ympäriltä kuin kärpäsiä, rauhanrekkojen alle. Rajat auki vaan ja koko kolmas maailma kylään.

    Reply
  • 17.6.2017 at 22:35
    Permalink

    Emme suostu pelkäämään. Siksi meillä on turvamiehet.

    Reply
  • 11.1.2018 at 18:05
    Permalink

    Miten ihmeessä. Korkein johtohan on koko ajan vakuuttanut ja todistellut tilastoilla miten turvallisuus vaan lisääntyy päivä päivältä!!???? Entisetkin turvamiehet joutaa kortistoon aktivointiin kun on niin helvetin turvallista!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.