Ruotsissa lisääntyneet raiskaukset huomattavasti

Ruotsissa on lisääntyneet raiskaukset ja raiskausten yritykset huomattavasti. Poliisilla jää yhä useampi tapaus tutkimatta.

Kuluvan vuoden viiden ensimmäisen kuukauden aikana raiskaukset ja raiskausten yritykset ovat lisääntyneet Ruotsissa edellisvuodesta 16%. Poliisille on tammikuun loppuun mennessä tehty 2 224 rikosilmoitusta mainituista rikoksista.

Syyttäjälle on jätetty 297 tapausta raiskaksesta, 44 tapausta enemmän, kuin viime vuonna samaan aikaan.

Yhä usempi tapaus jää kokonaan tutkimatta tai niiden tutkinta lopetetaan, näytön tai todisteiden puutteiden takia. Tapaukset, jotka laitetaan alas, poliisin mukaan voivat olla yhtälailla vakavia tapauksia kuin lievampiä.

Tänä vuonna poliisi on lopettanut 1 886 jutun tutkinnan, kun viime vuonna oli samaan aikaan 1 601. Toukokuun loppuun mennessä poliisilla oli 22% enemmän avoimia tapauksia pöydällään, joissa tutkinta kesken.

Asiasta uutisoi: kansalainen

2 thoughts on “Ruotsissa lisääntyneet raiskaukset huomattavasti

  • 17.6.2017 at 11:56
    Permalink

    Tämä on sitä monikulttuurillisuutta. Monissa kulttuureissa raiskaukset ovat arkipäivää siinä missä vessassakäynti. Ja naisen asema on esineen asema, sitä voidaan jakaa ja kierrättää ja hyväksikäyttää niin kauan kun siitä on hyötyä. Sitten se heitetään pois. Ruotsalaiset kutsuivat koteihinsa monikulttuurillisuuden. Ei pitäisi valittaa jos se ei olekkaan tiveiden mukaista.

    -70 luvulla Suomesta muutettiin Ruotsiin parempien elinolojen vuoksi. Elänköhän niin vanhaksi että näen kun Ruotsista muutetaan Suomeen parempien elinojojen vuoksi. Meinaan, ruotsalaiset muuttaa, ei suomalaiset.

    Reply
  • 17.6.2017 at 12:33
    Permalink

    Ruotsi on jo pilattu. Miettikääpä mitä sitten tapahtuu kun sieltä loppuu rahat taikaseinästä, Mohamed ja ja sen 100000 kaveria voivat ruotsalaisina välittömästi siirtyä Suomeen nyhtämään etuisuuksia.
    Sitten kaatuu tämäkin maa kun matujen hyysäys alkaa maksaa 6-10 miljardia vuodessa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.