Zuckerberg: En ole liskoihminen

Washington Post uutisoi tapauksesta, jossa Mark Zuckerberg vastasi yleisökysymykseen video-striimissä. 32-vuotiaalta Internet-median paronilta kysyttiin mm. että onko hän liskoihminen.

”Mark, ovatko väitteet totta että olet salaa liskoihminen?”, Zuckerberg luki ääneen, ”Minun on sanottava tähän, että en ole.”

Kysymys ei ole niin tavaton kuin saattaisi luulla, koska koomikko Louis C.K. ahdisteli Donald Rumsfeldiä radio-ohjelmassa kysymyksillä siitä, että onko hän lihaasyövä liskoihminen vuonna 2011.

Myös Uuden Seelannin pääministeri John Key joutui vastaamaan kysymykseen kolme vuotta sitten. ”Parhaan tietämykseni mukaan, en. Kun minulta on nyt kysytty asiaa suoraan, olen ottanut epätavallisen askeleen että en ole nähnyt vain lääkäriä vaan myös eläinlääkärin. Molemmat vakuuttivat etten ole lisko.”, Key sanoi.

Liskoihmiset ovat eräiden uskomusten mukaan liskonkaltaisia ihmisenmuotoisia avarauusolentoja, jotka voivat tekeytyä ihmisen näköiseksi. Jotkut sanovat, että nämä liskoihmiset ovat soluttautuneet päättäviin asemiin ja ohjailevat ihmiskunnan asioita omaksi edukseen.

Asiasta kertoi Sargon of Akkad, Washington Post ja Wikipedia.

Lähteet:

2 thoughts on “Zuckerberg: En ole liskoihminen

 • 18.6.2017 at 23:52
  Permalink

  Mark on despootti juutalainen joka on tapavalehtelija.

  Reply
 • 19.6.2017 at 08:13
  Permalink

  No ainakin aika lisko ihmiseksi….

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.