Paikallisjunien lipunmyynti 31.01.1862 – 18.06.2017

”Ja niin olivat Matti ja Liisa päättäneet lähteäkseen rautatiellä ajamaan.”  Juhani Aho: ”Rautatie”. VR:n lipunmyyntiuudistus lopettaa erään yli satavuotisen perinteen. Emme voi enää ostaa paikallisjunalippua konduktööriltä, vaan se on hankittava kylmän-tunteettomalta automaatilta asemalaiturilla, tai sitten näplättävä älypuhelimella.

Elämä on ehkä muuttunut mukavammaksi, mutta on menettänyt hohtoaan.2 thoughts on “Paikallisjunien lipunmyynti 31.01.1862 – 18.06.2017

 • 19.6.2017 at 16:26
  Permalink

  Minä olen aina ostanut lippuni konnarilta. Tämä tarkoittaa siis että en enää matkusta junalla. …jollei joku osta minulle lippua…

  Reply
  • 19.6.2017 at 17:43
   Permalink

   Tämä VR on vuosia ollut tyhmästi johdettu laitos. Tähän se johtaa, että junilla matkustetaan vähemmän, kun asioita vaikeutetaan.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.