Saksassa Berlin-Tegelin lentokentällä suuri poliisioperaatio

4

Saksan pääkaupungissa Berliinissä on käynnissä poliisioperaatio. Poliisi on evakoinut yhden terminaalin Berlin-Tegel- lentokentällä. Terminaalista on löytynyt epäilyttävä laukku ja erikoisjoukot ovat matkalla sinne.

Berlin-Tegelin lentokentällä on käynnissä suuri poliisioperaatio, joka sai alkunsa epäilyttävästä matkalaukusta. Erikoisjoukot ovat matkalla tutkimaan tilannetta ja yksi terminaaleista on evakoitu.

Berlin-Tegel on toinen Berliinin lentokentistä. Muuten lentokentällä jatkuu lentoliikenne normaalisti, mutta vielä ei ole varmaa, joutuuko poliisi keskeyttämään sen tilanteen edetessä.

Asiasta uutisoi: Iltasanomat

Lentokenttä on tiedottanut nyt, että matkalaukku on osoittautunut turvalliseksi ja evoikoinnin voi purkaa ja liikenne kentällä voi jatkua normaalisti.

 

4 KOMMENTIT

  1. Merkel vois väistyä joo….
    Miksi ihmiset sietävät näitä urpoja päättäjiä?
    Meilläkin on sellaisia tampioita hallituksessa että hoh-hoijaa…
    Kuka näitä äänestää?

  2. Selvisi miksei Marjaana muuttanut Tansaniaan. Matkalaukkunsa täynnä pikkuhousuja, mikä aiheutti epäilyn ns. likaisesta pommista, päätyi erehdyksessä tuonne lentokentälle.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.