Saksassa Berlin-Tegelin lentokentällä suuri poliisioperaatio

Saksan pääkaupungissa Berliinissä on käynnissä poliisioperaatio. Poliisi on evakoinut yhden terminaalin Berlin-Tegel- lentokentällä. Terminaalista on löytynyt epäilyttävä laukku ja erikoisjoukot ovat matkalla sinne.

Berlin-Tegelin lentokentällä on käynnissä suuri poliisioperaatio, joka sai alkunsa epäilyttävästä matkalaukusta. Erikoisjoukot ovat matkalla tutkimaan tilannetta ja yksi terminaaleista on evakoitu.

Berlin-Tegel on toinen Berliinin lentokentistä. Muuten lentokentällä jatkuu lentoliikenne normaalisti, mutta vielä ei ole varmaa, joutuuko poliisi keskeyttämään sen tilanteen edetessä.

Asiasta uutisoi: Iltasanomat

Lentokenttä on tiedottanut nyt, että matkalaukku on osoittautunut turvalliseksi ja evoikoinnin voi purkaa ja liikenne kentällä voi jatkua normaalisti.

 

4 thoughts on “Saksassa Berlin-Tegelin lentokentällä suuri poliisioperaatio

 • 20.6.2017 at 17:37
  Permalink

  ”Pelolle ei saa antaa sijaa…….”

  Reply
 • 20.6.2017 at 18:01
  Permalink

  Mamma merkel vois suksii kuuseen.

  Reply
 • 20.6.2017 at 18:25
  Permalink

  Merkel vois väistyä joo….
  Miksi ihmiset sietävät näitä urpoja päättäjiä?
  Meilläkin on sellaisia tampioita hallituksessa että hoh-hoijaa…
  Kuka näitä äänestää?

  Reply
 • 20.6.2017 at 19:12
  Permalink

  Selvisi miksei Marjaana muuttanut Tansaniaan. Matkalaukkunsa täynnä pikkuhousuja, mikä aiheutti epäilyn ns. likaisesta pommista, päätyi erehdyksessä tuonne lentokentälle.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.