Bunkkeriraiskaajalle viiden vuoden tuomio

0

28-vuotias Aki Ilmari Berqvist sai tänään tuomion keski-suomen käräjäoikeudelta. Vankeusrangaistuksen lisäksi miehelle langetettiin erilaisia korvauksia yhteensä 16 050 euron edestä uhrilleeen.

Berqvist oli Jyväskylässä, viime helmikuussa pahoinpidellyt uhriaan, sitonut hänet sekä pakottanut tämän autoon, ajanut Kanavuoren päälle ja muiluttanut pipo pään yli vedettynä jonka jälkeen sitoi uhrinsa sekä pakotti tämän suuseksiin.

Lopuksi hän oli jättänyt uhrinsa sidottuna virumaan 60 kertaa 60 senttimetriseen bunkkeriin.

Nainen oli virunut bunkkerissa ainakin muutaman tunnin ja pakkasta oli neljästä yhteentoista astetta. hän sai lopulta vapautettua itsensä ja lähti hakemaan apua talosta, joka sijaitsee Etukanavuorentiellä.

Asiasta uutisoi: Iltalehti