Poliisi muistuttaa kaikkia polkupyörällä Ruisrockiin tulevia muutamasta tärkeästä asiasta – Tärkein on huolehtia omasta ajokunnosta.

Poliisin silmin Ruisrock sujui väkimäärään nähden rauhallisesti. Poliisin tietoon ei ole toistaiseksi tullut yhtään vakavaa rikosta rokkiin liittyen.

Poliisi muistuttaa kaikkia polkupyörällä Ruissaloon tulevia muutamasta tärkeästä asiasta. Tärkein on huolehtia omasta ajokunnosta. Viimeyönä riittävän moni humalainen pyöräilijä kaatui, kolaroi tai ajoi puuta päin.

Osa joutui sairaalaan saakka ja osa selvisi pienemmillä vammoilla. Pidetään tänään huoli siitä, että myös kotimatkalla on riittävästi malttia aurinkoisen festaripäivän jälkeen. Pyöräilijöiden pitää asennoitua siihen, että kovimpaan ruuhka-aikaan pyörää joutuu osan matkaa taluttamaan eikä tilaa ajamiseen ole.

Pyöriä ei voida päästää päätielle, koska se on pidettävä auki pelastustienä. Tie menee välittömästi tukkoon kun pyöräilijät sille pääsevät eikä apua ole sen jälkeen saatavilla sitä tarvitseville. Siksi toivotamme malttia ja hyvää ajokuntoa kaikille pyöräilijöille!

Lähde: Poliisi.fi