Seksitohtorin kyydissä, kuka on ohjelman takana

Satu Söderström on seksitohtori, joka ajeluttaa julkimoita ja keskustelee seksistä vapaasti. Ohjelma on hauska ja siinä puhutaan todellisista ongelmista ja asioista. Esitellään välineitä ja pidetään hauskaa.

Kuka on Satu Söderström? Satu on tehnyt elämässään aikuisviihde elokuvia, toiminut stripparina ja yrittäjänä. Satu aloitti striptease uransa 17 vuotiaana ja totesi heti löytäneensä oikean alan itselleen. Satu on mm etoiminut ammattitanssijana Suomalaisessa Samba tanssiryhmässä, joka kiersi ympäri Suomea, Ruotsia, Venäjää ja Saksaa esiintymässä.

Ensimmäinen suuri tanssinäytös jossa olin mukana tanssijana oli vuonna 1992. Olin tuolloin vasta 13 vuotias. Askel siihen että esiinnyin vieläkin vähemmissä vaatteissa oli siis hyvin pieni ja tanssijan taidot hyvin tärkeitä, sillä Islantilainen Clubi jolla esiinnyin ei ollut mikään hämyinen koppero, vaan iso clubi jossa kävi asiakkaita ympäri maailman.

Nälkä kasvaa syödessä ja Sadun ensimmäinen aikuisviihde elokuva tuli ulos vuonna 1997, tämän jälkeen elokuvia on kertynyt jo muutamia satoja.

Satu opiskeli paperi- ja kemianteollisuuden prosessihoitajan paperit itselleen ja opiskeli yliopistossa kasvatustieteitä ja biologiaa. Opinnot loppuivat 24-vuotiaana ja suunta oli kohti lentoemännän uraa.

  • Tätä ennen olin toiminut Raision Kaupungin sivistysvirastolla lehtorin sijaisuuksissa, mm. matematiikan, kemian ja fysiikan lehtorin sijaisuuksissa.
  • Työurani on paljon muutakin kuin lentoemäntä ja siitä myöhemmin koko Cabiinin esimies. 2007 päätin lopettaa lentämisen ja hakeuduin työskentelemään yksityiseen pankkiiriliikkeeseen, toimin siellä kahden vuoden ajan.

Vuonna 2009 lentoemännän hommat saivat jäädä ja nyt oli vuorossa yrittäjän ura, Satu osti Cicciolinos-seksuaaliterveyskaupan Turusta. Yhteinen polku yrityksen kanssa päättyi vuonna 2015. Satu perusti 2016 tammikuussa yrityksen nimeltä Satu Söderström Therapy.

Kaupassa Sadun mukaan voi nähdä asiakkaita laidasta laitaan.

ENTISEEN KAUPPAANI VOI TUPSAHTAA kuka tahansa noin 18–­89­vuotias nainen tai mies.

Satu törmäsi myös usein ongelmiin mitkä johtuvat liikalihavuudesta, potenssihäiriöistä, ujoudesta tai jopa seksuaalisesti hyväksikäytetty saattaa syyttää itseään tapahtuneesta vuosienkin jälkeen.

Sadun kaupasta sai myös privaattiesityksiä. Satu painottaa että kyseessä on vain ja ainoastaan eroottinen esitys, mitään seksipalveluita ei tanssijoilta saa. Satu sanoo törmänneensä alalla moniin yrittäjiin, jotka pakottavat tai houkuttelevat uuden teinitytön seksipalveluihin pikkurahalla tai palkkiolla. Satu sanoo tietäneensä jopa tapauksia jotka on johtanut teinitytön itsemurhaan. Sadun kaupassa tätä ei tapahtunut, vaan tytöt ovat töissä turvassa ahdistelulta, saivat kohtuullista palkkaa ja asiakkaille oli tehty selväksi, ettei mitään koskettelua tai ehdottelua hyväksytä.

Tärkein työni erotiikkaliikkeen omistajana 2009-2015 oli ajaa suomalaisille striptease esiintyjille oikeuksia. Sain mm. PRO-tukipisteen aloittamaan Turussa. Lisäksi olen ottanut vahvasti kantaa alaikäisten tyttöjen hyväksikäyttöön Turun alueella

Nyt Seksologiksi valmistunut Satu opettaa ja kertoo seksin saloja sekä ohjelman välityksellä, että myös ajanvarauksella.

Valmistuttuani Turun Yliopistosta Seksologiksi (Seksologia on ihmisen seksuaalisuutta sen kaikissa ilmenemismuodoissa tutkiva tieteenala. Tutkimusalueita ovat muun muassa ihmisen seksuaalinen käyttäytyminen, seksuaalielämän sosiologia, seksuaalikasvatus, ehkäisy, seksuaaliset vähemmistöt ja seksuaalielämän häiriöt.)

Onko seksielämässäsi ongelmia? parisuhde solmussa?

Minulta saat apua monenlaisissa asioissa, kuten esimerkiksi ennenaikainen siemesyöksy, potenssiongelmat, seksuaalinen väkivalta tai negatiiviset kokemukset. Seksuaalisuuden laajakirjoisuus ja vaikeus ymmärtää omaa seksuaalisuuttaan.

Näin alkaa Sadun nettisivujen  ensimmäiset lauseet.

Satu ottaa siis vastaan nykypäivänä asiakkaita, kenellä on ongelmia seksielämässä. Varmasti parempaa neuvojaa kodin makuuhuoneasioissa saa kissojen ja koirien kanssa hakea.

Seksitohtorisarjan kakkososasta video, sarja muut osat katsottavissa myös yuotubesta: