Outo hahmo näyttäytyi Vesuviuksen yläpuolella

Italialle tyypillinen tonttikeinottelijoiden sytytyttämä metsäpalo riehuu Napolin eteläpuolella Vesuvíuksen rinteillä, ja on jo ajanut pakoon kymmeniä perheitä kodeistaan. Paloa pidetään mafian sytyttämänä, ja poliisin tietojen mukaan mafiosot ovat aiheuttaneet useita syttymäpisteitä laajalla alueella sytyttämällä kissoja palamaan, ja päästämällä ne luontoon.

Metsien tuhoaminen tulipaloilla on eteläisessä Euroopassa hyvin yleistä rakentamista koskevien rajoitusten sivuuttamiseksi. Metsät ovat vähissä mm. Italiassa ja Espanjassa, eikä metsäisille alueilla helposti saa rakennuslupia.

Tämänkertainen metsäpalo-kampanja on herättänyt myös demonologien huomion, koska jokin hahmo näyttäytyy savupilvessä.download The Lost City of Z 2017 movie

Asiasta uutisoi TheSun 14.07.2017.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *