Aseellinen hyökkääjä koulussa Esslingenissä Stuttgartissa (VIDEO)

Friedrich Ebert Schülessa Stuttgartissa tapahtui tänään iltapäivällä tilanne. Kouluun on ilmeisesti tunkeutunut aseistettu henkilö, oppilaita on kehoitettu sulkeutumaan luokkiin ja poliisi kehoittaa vanhempia pysymään poissa koululta.

Poliisi on tiedottanut tilanteen koululla päättyneen, ja oppilaat on päästetty koteihinsa. Hyökkääjän kiinniotosta ei ole tietoa. On esitetty tieto, että aseistautunut mies etsi koululta jotakuta tiettyä henkilöä.

Asiasta kertoi tänään Nachrichten.

Hyökkääjä oli 17-19 vuotias, 175-180cm ja kolmen päivän parransänki.

Poliisin twitter.

2 thoughts on “Aseellinen hyökkääjä koulussa Esslingenissä Stuttgartissa (VIDEO)

  • 17.7.2017 at 18:11
    Permalink

    Nyt on Angela ja CDU+SPD mädättänyt Stutgartin seudun niin että Esllingenissäkin jo matut riehuu. Eslingen oli aikaisemmin vielä niitä harvoja ympäryskaupunkeja joissa valkoinen väestö oli pääosassa. Stutgarttiahan kun sanotaan Turkin pääkaupungiksi. Ja jos kuka on köynyt stutgartissa niin tietää että katukuva on mustanpuhuva ja sielä on kokonaisia kaupunginosia jonne valkoisella ei ole mitään asiaa edes päivänvalolla. Saati hämärässä.

    Nyt on siis viimeinenkin valkoinen kaupunginosa Stutgartin seudulta mustamaalattu.

    Reply
    • 17.7.2017 at 18:36
      Permalink

      Hyökkääjän turkkilaisuuteen viittaavia seikkoja ei ole kerrottu mutta poliisin mainitsema ”3:n päivän sänki” on joillakin ihmisryhmillä kroonisesti. Myös vihamiehen etsiminen ase kädessä koulusta vaikuttaa ei-niin-germaaniselta.

      Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.