Näkökulma: Kun lumeavioliitto ei enää riitä – Turvapaikanhakijat tehtailevat lapsia suomalaisteinien kanssa

Nykysuomi on jo aiemmin uutisoinut lumeavioliitoista, joiden avulla turvapaikanhakijat ja heidän suomalaiset ystävättärensä ovat yrittäneet saada junailtua turvapaikan sotaa ja vainoa paossa olevalle turvapaikanhakijalle.

Kun Migri on tiedostanut avioliittoihin liittyvän huiputusmahdollisuuden, ja hylännyt suomalaisnaisten kanssa naimisiin menneiden turvapaikanhakijoiden hakemuksia, ovat turvapaikanhakijat suomalaisine avustajineen ottaneet käyttöön entistä pidemmälle menevät keinot. Nyt tehdään suomalaisnaiset raskaiksi, jotta turvapaikka irtoaisi helpommin perhesiteiden perusteella.

Asiasta on ollut keskustelua Facebookin palstoilla kevään ja kesän aikana. Keskustelua on käyty mm. Monikulttuuriset vauvat2017 -nimisessä Facebook-ryhmässä. Keskusteluihin on osallistunut kymmeniä suomalaisnaisia. Mukana on toki hieman vanhempiakin naisia, mutta suurin osa keskustelijoista näyttää olevan todella nuoria, jopa alle 20-vuotiaita teinejä.

Keskusteluissa suomalaisnaiset, vai pitäisikö sanoa -tytöt, kyselevät ja saavat toisiltaan neuvoja siihen, kuinka turvapaikan tai oleskeluluvan saisi parhaiten. Vinkkejä jaellaan myös kaikenlaisten eri tukien hakemiseksi ja saamiseksi. Neuvolakäynneistä jaetaan kokemuksia.

Keskusteluissa on mukana naisia, jotka vielä aivan hetki sitten olivat sinkkuja ja hakivat aktiivisesti seuraa seuranhakupalveluista. Nyt on sukunimi vaihtunut ulkomaalaiseksi ja odotetaan jo lasta turvapaikanhakijalle. Nopeaa toimintaa.

Monet näistä naisista ovat tosin jo aiemmin kunnostautuneet erilaisissa Facebook-ryhmissä puolustelemalla raivokkaasti turvapaikanhakijoita ja pilkkaamalla maahanmuuttoon kriittisemmin suhtautuvia ihmisiä. Nyt he ovat sitten ilmeisesti saaneet hyvän omatunnon ja parantaneet maailman omalta henkilökohtaiselta osaltaan. Joillekin on jopa ilmestynyt muslimihuivi päähän Facebookin profiilikuvaan.

Valtavia ikäeroja

Näiden turvapaikanhakijoille raskaana olevien naisten alhaisten ikien lisäksi merkille pantavaa on tulevien lasten isien korkea ikä. Naiset tuovat avoimesti keskusteluissa esiin, että miehet ovat heitä jopa useita kymmeniä vuosia vanhempia.

Eikö kenellekään näistä naisista tai heidän vanhemmistaan tule mieleen, että kyseessä saattaa olla sinisilmäisten ja hyväuskoisten ihmisten hyväksikäyttö? Kuka takaa, että sitten kun mies on turvapaikan saanut, hän jää elämään onnellista perhe-elämää suomalaistytön ja vastasyntyneen vauvan kanssa?

Mahdollista on, että siinä vaiheessa erotaan ja tuodaan oma vaimo ja lapset entisestä kotimaasta Suomeen perheenyhdistämisen kautta. Eli perhe, josta ei ole suomalaistytölle hiiskuttu mitään.

Se ainakin on varmaa, että Suomeen tulee lisää peräkammarinpoikia, kun nuoret naiset lähtevät ennemmin maahanmuuttajien kelkkaan. Jospa se turvallinen suomalainen mies kelpaa sen jälkeen, kun entinen turvapaikanhakija on suomalaisen pikaperheensä hylännyt, ja nainen on jäänyt kahdestaan lapsensa kanssa ihmettelemään, että kuinkas tässä näin kävi.

Julkaisemme joitain otteita asian tiimoilta Facebookissa käydyistä keskusteluista. Katsokaa ja ihmetelkää.

Lähde: Facebook

 

12 thoughts on “Näkökulma: Kun lumeavioliitto ei enää riitä – Turvapaikanhakijat tehtailevat lapsia suomalaisteinien kanssa

 • 18.7.2017 at 11:56
  Permalink

  Ei jumalauta…O_o

  Reply
 • 18.7.2017 at 13:03
  Permalink

  Kylläpä tyhmiä naisia riittää tässä maassa vaan eivät kaikki onneksi ole noin tyhmiä.

  Reply
 • 18.7.2017 at 14:06
  Permalink

  Tekstiin on kopioitu treffi ilmoituksesta tuo ”älä ole 40v”. Törkeästi käytätte väärää tietoa ”uutisessa”..

  Reply
 • 18.7.2017 at 19:21
  Permalink

  Kyllä Suomessa on tyhmiä naisia,ei uskoisi.

  Reply
 • 18.7.2017 at 20:51
  Permalink

  Puolet suomalaisista naisista on nykyään turmioitunutta roskaväkeä, hyi helvetti mitä matujen horoja.

  Reply
 • 18.7.2017 at 22:31
  Permalink

  Sääli lapsia, niitä hyljeksitään kummassakin yhteiskunnassa. Matujen puolelta niitä pidetään huoran kanssa tehtyinä penikoina joita ei tarvitse ruokkia eikä vaatettaa. Ja suomalaiset lapset karttavat näitä ”oudon värisiä”. He tulevat olemaan kaikkien yhteiskuntien väliin putoajia, henkilöitä joilla ei ole isänmaata eikä identiteettiä rodusta johon kuulua.

  Ja kaikki vain sen vuoksi että jotkut naiset ”haluavat”. Despootin oikeudella syyllistetään kaikkia muita ja itse ollaan aina oikeassa. Silloinkin kun halut ajavat järkevän ajattelun yli.

  Reply
 • 19.7.2017 at 05:23
  Permalink

  Äärimmäinen hoivavietti ja kuvitelma maailman pelastamisesta.
  Miespolot paenneet sotaa ja huonoja oloja.
  Vaan missä naiset ja lapset? Eivät ansaitse moiset miehet sääliä. Elintasopakolaisia.
  Sekaisin ovat suomalaisnaiset.
  Oikeasti joku mättää, kulttuurissa ja asenteissa, älykkyysosamäärässäkin.
  Uskontokin estää yhteiskuntaa kehittymästä.
  Lopettaisivat vihamielisyydet ja rakentaisivat maihinsa toimivat yhteiskunnat, mitä tänne tulevat loisimaan.

  Reply
 • 19.7.2017 at 10:34
  Permalink

  Sensuroimaton media? Ainakin sensuroitte minun roturutsan vastaisen viestini.

  Reply
 • 20.7.2017 at 17:48
  Permalink

  Kun tp on saatu jää äiti lapsensa kanssa yksin niin nopeasti, ettei edes tajua! Matu jonkun rumiluksen paukauttanut paksuks ja sen jälkeen etsii itselleen ”sitä oikeaa”.

  Reply
 • 21.7.2017 at 01:44
  Permalink

  Täytyy olla kyllä harvinaisen tyhmä, jos alkaa lapsia noiden kanssa tekemään, etenkään tuossa iässä. Matu häipyy alta aikayksikön ja sen jälkeen on varmaan kiva aloittaa opiskelut 1-2 isättömän lapsen kanssa.

  Reply
 • 21.7.2017 at 03:27
  Permalink

  Lakeja tulee muuttaa niin, että oleskelulupaa ei saa avioitumalla tai tekemällä lapsen Suomen kansalaisen kanssa.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *