Päätoimittaja Ulla Appelsin natsisyytettynä

Näkökulma:

`En aivan hirveästi ihmettelisi, jos Appelsinilta tulisi joskus ”historia-kolumni” siitä miten natsien hirmutieot ovat suuresti paisuteltuja.`

 

Dosentti Teemu Ihalainen on ottanut Twitterissä yhteen Ilta-Sanomien päätoimittajan Ulla Appelsinin kanssa. Ihalainen sivalsi Ilta-Sanomien päätoimittajaa Appelsinin kirjoittaman kolumnin takia.

Kommentti: Mihin katosi ihmisen oma vastuu?

Myös Image on hyökännyt päätoimittaja Appelsinin kimppuun artikkelillaan hiljattain.

Isänmaan puolesta | Ilta-Sanomien Ulla Appelsin on isänmaanystävä, joka ei siedä punavihreitä maailmanparantajia

Vaikuttaa siltä, että n.s. suvaitsevaiston on vaikea hallita hermojaan nyt kun heidän unelmansa paljastuu pelkäksi kuplaksi. Niinpä he purkavat kiukkuaan päätoimittaja Appelsiniin, jonka he ilmeisesti kokevat ideologiseksi vastustajakseen vanhassa mediassa, jota n.s. suvaitsevaisto pitää omanaan, läänityksenään.

Johtui sitten Ihalaisen kiukuttelu mistä hyvänsä, päätoimittaja Appelsin sivalsi sen alas viileän rauhallisesti:

Jokatapauksessa natsikortti on nyt pelattu. Jokainen voi itse omalla kohdallaan pohtia, oliko siihen tässäkään tapauksessa aihetta ja jos oli, niin kotitehtäväksi jää pohtia sanonnan ”voittajat kirjoittavat historian” merkitystä.

 

5 thoughts on “Päätoimittaja Ulla Appelsin natsisyytettynä

  • 18.7.2017 at 05:14
    Permalink

    Hyvin toimii Suomessa edelleen sionismin selkärankaan hakatut opit, että MITÄÄN sellaista jota maailmalle on kerrottu natseista, EI SAA kyseenalaistaa, eikä edes vihjata. Sellaisten kysymysten esittäjä on heti natsi tai antisemitisti!
    Ei ääneen saa puhua vaikka kuinka esiin putkahtelisi faktoja jotka ikävästi perustelisivat asioita valheiksi.

    Reply
  • 18.7.2017 at 06:51
    Permalink

    Desantti näköjään taas yks dosentti

    Reply
  • 18.7.2017 at 06:56
    Permalink

    ”Ilta-Sanomien Ulla Appelsin on isänmaanystävä, joka ei siedä punavihreitä maailmanparantajia”

    KesKokoomuksen bisnessuvakismi on ilmeisesti sitä parempaa suvakismia ja maailmanparannusta? Ainakin PersKeKo-porvarihallituksen 2015 maahan turvallisita Dublin-maista päästämät 32 150 rikastuttajaa oli ennätys, kasvua edellisvuodesta EU-maiden ylivoimaisesti eniten yli 822 %, kakkosena olleessa EU-maassa kasvu ”vain” 323 %. Ja Risikko, Orpo ym. kumppanit haluavat nostaa Suomen pakolaiskiintiötä. Kummaa ettei tämä porvarien matutus herätä samanlaisia intohimoja vaikka on yhtä haitallista ja suurta.

    Reply
  • 18.7.2017 at 09:50
    Permalink

    Teemu on teemu. Tämän pävän väitellyt ei juuri eroa -80 luvun ammattikoulun käyneestä. Ja kuten yleensä, tässäkin tapauksessa pitää paikkansa vanha sanonta:”Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa”.

    Reply
  • 18.7.2017 at 11:50
    Permalink

    Natsien hirmuteothan nimenomaan OVAT liioiteltuja, voittajien propagandaa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.