Näkökulma: Sisällissodan uhka USA:ssa (Pamela Geller)

1

Tunnettu amerikkalainen blogisti ja mielipidekirjoittaja Pamela Geller on American Freedom Defence Initiativin (AFDI) puheenjohtaja. Tässä hänen kirjoituksensa USA:ta uhkaavasta sisällissodasta. Hänen tekstinsä, USA:n kokemuksiin perustuvanakin, sopii hämmästyttävän hyvin suomalaisen vasemmiston tarkasteluun samoina vuosikymmeninä, 1960-luvulta 2000-luvulle.

”Vasemmisto on ollut sodassa Amerikkaa vastaan vuosikymmenien ajan. Oikeisto edustaa niitä meistä, jotka arvostavat yksilön vapautta ja yritteliäisyyttä – ja vasemmalla on niitä, jotka haluavat hallituksen holhoavan meitä, ja sosialismia.

Poliittinen väkivalta muuttui vasemmiston keskeiseksi ja onnistuneeksi taistelukeinoksi jo 60-luvulla, tuhon vuosikymmenellä. Väkivaltaisen ” opiskelijakapinan” menestys vuonna 1964, ja niin sanottu Free Speech Movement, avasivat pelikentän vasemmiston sodanlietsonnalle ja maanpetokselle.  Alusta lähtien oli selvää, että ”opiskelijavallankumous” Berkeleyn campuksella 60-luvun puolivälissä ennakoi sitä mitä oli tulossa.

Vasemmisto on paha: Se aikoo tuhota elämäntapaamme, vapautemme ja meidät. Heiltä kului vuosikymmeniä saada heidän antiamerikkalaisuutensa normiksi,  ja nostaa vihaansa vapautta ja yksilön oikeuksia vastaan, mutta he ovat saavuttaneet tavoitteensa.

Ayn Rand selitti, miksi vasemmisto ei halua mitään muuta kuin amerikkalaisen yhteiskunnan hajoamista:

Yhteiskunnallisten ongelmien ratkaiseminen käyttämällä fyysistä voimaa on se, mitä sivistynyt yhteiskunta on perustettu ehkäisemään. #Kansalaistottelemattomuuden kannattajat myöntävät, että heidän keinonsa on pelottelu. Yhteiskunta, joka sietää pelottelun käytön poliittisten kiistojen ratkaisemisen keinona – nimenomaan fyysinen pelottelun joidenkin miesten tai ryhmien taholta muita kohtaan- menettää moraalisen oikeutensa olemassaoloon yhteiskunnallisena järjestelmänä. Sellaisen yhteiskunnan romahtaminen ei kestä kauan.

Poliittisesti kansalaistottelemattomuus sopii kansalaissodan alkusoitoksi, -kuten myös julistukset täydellisestä välirikosta maan poliittisten instituutioiden kanssa.

Vasemmisto kohdistaa iskunsa maailman tehokkainta instituutiota vastaan: USA:n presidenttiä. Mutta kuten repuplikaani Steve Scalise ja monet muutkin kongressissa oivaltavat, vasemmisto kohdistaa iskunsa koko oikeistoon.

Amerikkalaiset jotka vastustavat vasemmiston vallankaappausta, ja ovat tyytymättömiä elämään vasemmiston painostuksen alaisina, valitsivat presidentiksi Donald Trumpin. Trump on meidän edustajamme. Me iskemme takaisin väkivallattomalla tavalla – vaaliuurnien kautta.

Siitä hetkestä alkaen, kun hänet valittiin, vasemmisto kieltäytyi kunnioittamasta kansan tahtoa.

Nyt on nähty ”venäläinen noitavaino” on David P. Goldmanin (kolumnistina ”Spengler”) mukaan ”laiton ja perustuslain vastainen kapina”. Spengler toteaa myös, että ”yksi republikaanisen puolueen arvostetuimmista valtiomiehistä”, jota hän ei nimeä, ”äskettäin kertoi suljetuista kokouksista, joissa on käynnissä  ikäänkuin kylmä vallankaappaus presidenttiä vastaan.

Ja tämä on vain yksi monista iskuista,  -oikeudellisista, kulttuurisista, poliittisista ja väkivaltaisista, presidenttiä vastaan. David P. Goldman (”Spengler”) selventää :

Trump-Venäjä -tarina on hölynpölyä. Sen levittäjät tietävät tämän paremmin kuin kukaan muu. Sen tarkoituksena on käynnistää tutkimus, joka provosoisi  White Housea tekemään jotakin,  mitä voitaisiin pitää laittomana. Tiedusteluvuotot, jotka ovat tarinalle tarpeen, ovat todennäköisesti riittävät perusteet toimittaa useita tusinoita vanhempia virkamiehiä liittovaltion vankilaan istumaan kaksinumeroisia tuomioita.

Tämä huomio mittaa ongelman laajuutta: Jotkut virkailijat ovat syyllistyneet raskaisiin rikoksiin, ja jos kapina menee pieleen, se ei johda eläkkeelle pääsyyn, vaan seurauksena on kovat ajat Leavenworthissä.

Juuri nyt kapinoitsijoilla on hetkensä. Trumpin hallinto jatkaa vajaalla joukkueella: Valtaosa avainasemista on yhä miehittämättä.  Jos käsitykseni on oikea, Trumpin joukkueen ei onnistunut  suostutella FBI: n johtajaa, kansakunnan vahtikoiraa, ryhtymään voimakkaisiin vastatoimiin kapinaa vastaan, esimerkiksi niiden toimittajien sähköisen viestinnän kattavaan seulontaan, jotka ovat saaneet vuotoina salaisiksi  luokiteltua materiaalia.

Oikeisto on leikkinyt kilttiä liian kauan. Viime perjantai-iltana Laura Loomer saapui Central Parkin lavalle ja keskeytti Julius Caesar Broadway-tuotannon William Shakespearen näytelmästä, joka oli poliittisesti muunnettu Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin murhaan viittaavaksi.

The Rebel kertoi: ”Kun Trump oli näytelmässä surullisesti murhattu – Amerikan vasemmistolaisen kulttuurieliitin osoittaessa suosiotaan- Laura hyppäsi lavalle ja tuomitsi poliittisen väkivallan normalisoinnin. Laura pidätettiin poliisin toimesta. Teatteriryhmä sitä vastoin edelleen tuottaa snuf-näytelmäänsä, glorifioiden ja normalisoiden väkivaltaista terrorismia Amerikkaan. ”

Laura pidätettiin ”hyökkäyksestä”, mutta vasemmistolaiset itse rynnäköivät oikeiston mielenosoituksiin Trumpin ja Israelin tukemiseksi. Vapauden ystäviä lyödään heidän vastustaessaan jihadia ja shariaa. Tämän tekevät vasemmistolaiset fasistit, jotka röyhkeästi kutsuvat itseään antifaksi (antifasisteiksi).movie Despicable Me 3 2017 trailer

Meidän on nyt vihdoinkin luovuttava iskujen vastaanottajan surullisesta roolista.”

Julkaistu: Breitbart.

Pamela Gellerin haastattelu:

 

1 KOMMENTTI

  1. Onhan se totta kun katsoo ympärilleen. Mustat vaativat samoja elinoloja valkoisten kanssa vaikka ovat lasikoja eivätkä viitsi edes opetella lukemaan ja kirjoittamaan. Radikaalit muslimit valtaavat pinta-alaa kaupunki kaupungilta ja erilaiset valkoisten rahoittamat ja ylläpitämät huumejengit sabotoivat ympäristöjään minkä ehtivät.

    Mutta hei, uudelle mantereelle lähti euroopan rikollinen väestönosa. Mitä muuta niiltä voisi odottaa?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.