Oulun pommiuhkaus soitettiin ulkomaisesta liittymästä englanniksi – Poliisi kaipaa vihjeitä

Oulun poliisi joutui evakuoimaan ja tarkistamaan Raatinsaaren keskiviikkoiltana 19.7. Raatin stadionin toimitsijalle oli soitettu ulkomaisesta liittymästä kaksi kertaa ja uhattu englanninkielellä, että mikäli ihmiset eivät poistu jalkapallostadionilta, räjähtää siellä pommi.

Uhkausta pidettiin todellisena ja stadion saatiin nopeasti ja rauhallisesti tyhjennettyä. Poliisi evakuoi saaren ja tarkisti alueen, mutta mitään räjähdysaineisiin viittaavaa ei löytynyt. Poliisioperaatio kesti yli kolme tuntia. Liikenne Merikoskensilloilla ja Raattiin normalisoituivat jälleen vähän ennen puolta yötä.

Poliisi jatkaa asian rikostutkintaa perättömänä vaarailmoituksena. Ketään ei ole otettu kiinni tapauksen vuoksi eikä uhkaajan henkilöllisyys ole selvillä.

Mikäli havaitsit jotain tavallisuudesta poikkeavaa tapahtumapaikalla, voit soittaa vihjeistä puhelimeen 0295 416 194 tai sähköpostitse vihjeet.oulu@poliisi.fi.download Gifted 2017 movie now

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.