Anarkistit marssivat Tampereella huutaen ”luokkasotaa” – Paikalla useita poliisiautoja

Tampereen Keskustorilla Tammerfesteillä soi räppi. Samaan aikaan mustiin pukeutuneet anarkisti-mielenosoittajat kulkivat Puutarhakatua kohti Pispalaa poliisien seuratessa tilannetta sivusta. Paikalla oli useita poliisiautoja torstaina alkuillasta.

Silminnäkijän mukaan marssijat huusivat muun muassa ”Luokkasota!”, kertoo Aamulehti.

Mielenosoituksella juhlistettiin torstaina alkanutta anarkistista vastakulttuurifestivaalia. Kyseinen Musta Pispala -festivaali järjestetään kahdennentoista kerran. Festivaalin teemana on arki, mikä tarkoittaa työpajoja, keskusteluja, levy- ja kirjamessuja sekä punkkia.

Mielenosoittajat ilmoittivat festivaalin nettisivulla marssivansa ”irvokkaan kaupallistuneesta keskustasta kohti kauniimpaa kaupunginosaa”.

Lähde: Aamulehti

Artikkelikuva ei liity tapaukseen. Kuvituskuva.

3 thoughts on “Anarkistit marssivat Tampereella huutaen ”luokkasotaa” – Paikalla useita poliisiautoja

  • 21.7.2017 at 16:13
    Permalink

    Oliko Erkki Tuomioja eturivissä?

    Reply
  • 21.7.2017 at 23:43
    Permalink

    Nuo anarkistit ovat niin tyhmiä etteivät edes tiedä ketä vastaan tappelevat. Vaan tappelevat kaikkia vastaan aina kun tilaisuus tulee ja ovat valmiita mihin vaan kun vähänkin niitä akiteeraa. Eikä kaikesta rähinästä huolimatta niillä ole mitään ajatusta/esitystä siitä miten muuttaa maailma parempaan päin.

    Tietääköhän ne edes mitä sana luokkasota tarkoittaa?

    Reply
  • 22.7.2017 at 09:04
    Permalink

    hyi helevetti mikä kylä toi tampere,kommunistit hilluneet jo kohta sata vuotta tuolla eikä loppua näy

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.