Nobinan kuski sylkee bussin ratista toista autoa päin (video)

4

Linja-autoliikennettä harjoittava Nobina on ollut viime aikoina esillä julkisuudessa annettuaan potkut kuljettajalleen, joka oli estänyt somalitaustaisia ihmisiä matkustamasta linja-autossa ilman lippua, kuvannut heitä ja julkaissut videot internetissä.

YouTubesta löytyi kaksi vuotta sitten ladattu video, jossa Nobinan linjan 66A kuljettaja sylkee liikkuvan linja-auton avoimesta ikkunasta kohti toista autoa. Käytöksestä huomaa, että tilanne ei ole mikään vahinko, vaan tahallinen ja mielenosoituksellinen teko. Mahdollisia mielenosoitukseen vaikuttaneita edeltäviä liikennetilanteita ei ole tiedossa.

Tiedossa ei myöskään ole, onko tämä välikohtaus päätynyt Nobinan johdon tietoon, ja onko tapauksesta langetettu sanktioita. Toivottavasti joku ilmoittaa heille asiasta, sillä tällainen käytös ei todellakaan kuulu vastuunsa tuntevan liikenneyhtiön kuljettajan käytöstapoihin.

Video tapauksesta alla.

 

Lähde: YouTube

4 KOMMENTIT

  1. Siellähän allahin ruikkupaska syljeskelee, varmaan sai mitalin ja kuukauden palkallisen vapaan kun kantasuomalaista kohti räki.

  2. Valkoiselle venäläiskuskille potkut, kun tuo esille karmeaa käytöstä busseissa. Mitähän sitten tälle? Nobina palkitsee sylkevän matukuskin rahalla?

  3. Se on näiden vääräuskoisten viimeinen taidonnäyte: Ulosteen tuottaminen.

    Mitähän ne tuumaa kun kuoltuaan hoksaa että ovat koko elämänsä palvelleet väärää jumalaa?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.