Pokémon Go -tapahtuma meni mönkään – verkko-ongelmat estivät pelaamisen

Pokémon Go – tapahtuma meni mönkään Chigagossa, sillä monituhatpäinen yleisö ei päässytkään kirjatumaan peliin applikaatio-ongelmien takia.

Pokémon Go:n takana olevan Niantic-yhtiön johtajan John Hankenin oli tarkoitus tervehtiä lauantaina Chigagon Grant puistoon saapuneita pelaajia. Sen sijaan hän joutuikin selittämään, miksi verkko-ongelmat estävät tuhansien pelaajien pelaamisen tapahtumassa.

Monet fanaattiset Pokémon Go:n pelaajat olivatkin pettyneitä järjestelyihin ja buuasivat John Hankenille. Osa pelaajista oli muun muassa saapunut paikalle aamuvarhaisella odottamaan porttien avautumista. Myös lupauksiin vahvasta wifi-verkosta oltiin pettyneitä.

Pokémon Go-tapahtuman järjestäjät ovat lupautuneet hyvittämään pääsylippujen hinnan niille, jotka eivät ongelmien takia päässeet osallistumaan peliin. Tapahtuma veti lauantaina puistoon noin 15 000 maksanutta pelaajaa.

Lähde: IL

 

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.