Pokémon Go -tapahtuma meni mönkään – verkko-ongelmat estivät pelaamisen

0

Pokémon Go – tapahtuma meni mönkään Chigagossa, sillä monituhatpäinen yleisö ei päässytkään kirjatumaan peliin applikaatio-ongelmien takia.

Pokémon Go:n takana olevan Niantic-yhtiön johtajan John Hankenin oli tarkoitus tervehtiä lauantaina Chigagon Grant puistoon saapuneita pelaajia. Sen sijaan hän joutuikin selittämään, miksi verkko-ongelmat estävät tuhansien pelaajien pelaamisen tapahtumassa.

Monet fanaattiset Pokémon Go:n pelaajat olivatkin pettyneitä järjestelyihin ja buuasivat John Hankenille. Osa pelaajista oli muun muassa saapunut paikalle aamuvarhaisella odottamaan porttien avautumista. Myös lupauksiin vahvasta wifi-verkosta oltiin pettyneitä.

Pokémon Go-tapahtuman järjestäjät ovat lupautuneet hyvittämään pääsylippujen hinnan niille, jotka eivät ongelmien takia päässeet osallistumaan peliin. Tapahtuma veti lauantaina puistoon noin 15 000 maksanutta pelaajaa.

Lähde: IL

 

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.