Teini ajoi kolarin kuvatessaan videota Instagramiin: Pikkusisko kuoli – Katso järkyttävä video (K18)

18-vuotiaan kalifornialaisnaisen kuljettama auto joutui pahaan onnettomuuteen lauantaina, naisen kuvatessa ajaessaan Instagramiin livevideota. Pelastusviranomaisten mukaan auto syöksyi  piikkilanka-aidan läpi pellolle lähellä Los Banosia Kaliforniassa.

Kalifornian Stocktonista kotoisin olevan kuljettajan Obdulia Sanchezin kyydissä oli tapahtumahetkellä kaksi 14-vuotiasta tyttöä, joista kumpikaan ei käyttänyt turvavyötä. Toinen tytöistä kuoli lennettyään ulos tieltä syöksyneestä autosta,  ja toinen sai vakavia vammoja, kertoo ABC News.

Paikalliskanava KFSN kertoo, että Sanchez tanssi ja lauloi musiikin mukana kuvaamallaan Instagram-videolla. Nuori nainen paljasti kolarin jälkeen kuvaamallaan videolla, että kuollut 14-vuotias tyttö oli hänen sisarensa Jacqueline Sanchez. Loukkaantunut tyttö oli pikkusiskon ystävä.

– Voi v****, tapoin siskoni! Tiedän, että jouduin lopuksi iäkseni vankilaan, mutta en välitä, Obdulia Sanchez sanoo videolla.

Washington Postin mukaan tyttöjen isä on vahvistanut, että video oli Obdulia Sanchezin kuvaama ja että hän ajoi kolarin, jossa pikkusisko kuoli. Myös tyttöjen äiti on nähnyt videon.

Viranomaisten kertoman mukaan Sanchez oli todennäköisesti nauttinut alkoholia ennen onnettomuutta. Hänet on pidätetty ja häntä syytetään päihtyneenä ajamisesta johtuneesta kuolemantapauksesta ja loukkaantumisesta.

Facebookiin on jo ehditty perustaa sivu Free Obdulia Sanchez, jossa vakuutetaan hänen viattomuuttaan ja vaaditaan hänen vapauttamistaan.

Katso video alta. Video ei sovellu alaikäisille tai herkille ihmisille. Videon lataaminen voi kestää hetken.

Muokattu 27.7:
Video on poistettu facebook yhteisöpalvelusta. Nykysuomi ei ole videota poistanut.

Lähteet: Facebook, IS

One thought on “Teini ajoi kolarin kuvatessaan videota Instagramiin: Pikkusisko kuoli – Katso järkyttävä video (K18)

  • 25.7.2017 at 22:44
    Permalink

    Tälaisiana nykynuoret on, melko vastuuntunnottomia. Ollaan julkkiksia, staroja ja pissiksiä. Normaali elämä ei kiinnosta. Vaan kaiken pitää olla suurta draamaa ja blong-blingiä. Parempi vielä jos saa naamansa televisioon. No, tämä pissis sai.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.