PS-nuoret vaativat rajojen sulkemista: ”Rajat kiinni turvapaikkaturisteilta, ministeri Risikko!”

Perussuomalaiset Nuoret vaativat, että Suomen hallitus aloittaa välittömästi kaikki tarpeelliset toimet turvapaikkaturismin kitkemiseksi. Katseet kääntyvät erityisesti sisäministeri Paula Risikon suuntaan.

Euroopan Unionin tuomioistuin päätti hiljattain, että EU:n jäsenmaat voivat palauttaa toisen EU-maan kautta tulleet turvapaikanhakijat ensimmäiseen EU-maahan, jonka kautta he ovat kulkeneet.

– Dublinin sopimusta on järjestelmällisesti rikottu. Eurooppa ei ole kakku, josta voi noukkia itselleen kirsikat päältä. Meidän tulee palauttaa kaikki vuoden 2015 aikana ja sen jälkeen saapuneet turvapaikanhakijat lähtömaahansa tai ensimmäiseen EU-maahan, jonka kautta he ovat kulkeneet. Suomi ei ole hollitupa, johon vain astutaan sisään, toteaa Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Samuli Voutila.

Perussuomalaiset Nuoret katsovat, että kansallisesti näin tärkeän asian vuoksi toimenpiteet on aloitettava heti, eikä vasta hamassa tulevaisuudessa. On annettava välitön ja vahva signaali siitä, ettei Suomi ole koko maailman sosiaalitoimisto, jonne voi tulla elelemään suomalaisten veronmaksajien kustannuksella – varsinkaan valittaen muun muassa tasaisin väliajoin tarjottujen palvelujen, kuten ruuan laadusta.

– Tähän asti käytännössä kuka tahansa on voinut marssia rajalle asylum-taikasanaa käyttäen päästäkseen Suomen runsaiden lihapatojen ääreen. Nyt jos koskaan on ainutkertainen tilaisuus saada hallintaan jo pitkään maahan jatkunut elintasosurffareiden tulva. On päätösten aika. Rajat kiinni turvapaikkaturisteilta, julistaa Perussuomalaisten Nuorten varapuheenjohtaja Juha Karjalainen.

Lähde: Ps- Nuoret

6 thoughts on “PS-nuoret vaativat rajojen sulkemista: ”Rajat kiinni turvapaikkaturisteilta, ministeri Risikko!”

  • 27.7.2017 at 20:55
    Permalink

    Onhan tuo hieman toista kuin Keskustanuorilla jotka esittivät pakoloiskiintiön nostamista 10 tuhanteen.

    Reply
  • 27.7.2017 at 21:02
    Permalink

    Kuullostaa paremmalta kuin ”Keskusta Nuorten” aivopieru ja tuokin oli suoranainen tunnustus heidän lausunnolleen.

    Reply
  • 27.7.2017 at 21:14
    Permalink

    Hienoa! Jospa nuorten PS porukalla olis enemmän munaa kuin edeltäjänsä (soini the takinkääntäjä). Kannatusta tulee satavarmasti, jos asiat ei jää vaan puheeksi.

    Reply
  • 27.7.2017 at 23:46
    Permalink

    No joillain on sentään vielä Suomessa munat tallella.

    Reply
  • 28.7.2017 at 00:05
    Permalink

    Rajavalvonta on saatava toimimaan nopeasti -jos umpikorruptoitunut EU:ta nuoleskeleva päättäjistömme ei toimi asioiden suhteen ainoaksi mahdollisuudeksi jää tilanteen haltuunotto kansalaisten voimin -on päivänselvää ettei nykyinen holtittomuus
    voi enää jatkua, seulana vuotava länsiraja toimii porttina laittomien maahantunkeutujien lisäksi myös huumeille ja aseille. Kansainkodista LAITTOMASTI suomeen tunkeutuneet tulee palauttaa takaisin Haaparantaan -myös ennen vuotta 2015 saapuneet.

    Reply
  • 28.7.2017 at 19:18
    Permalink

    Menisivät rajalle koko nuorten ryhmä vaatimaan rajoja kiinni.Kansa sitä jo yritti nyt on heidän vuoronsa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.