G20-kokouksen mellakoista leviää hurja video poliisin toiminnasta – Katso video

Saksassa pidetty G20-kokous ja äärivasemmiston mellakat puhuttuvat vieläkin. Äärivasemmisto on nostanut videon esiin, jossa näytetään poliisin rajut otteet mellakoitsijoita vastaan. G20-kokous pidettiin heinäkuun alussa Saksassa.

 

Äärivasemmistolaiset mielenosoittajat sytyttivät  ajoneuvoja tuleen ja tuhosivat katutasolla olevat puodit. Lähes kaikki oli  rikottu mielenosoitusalueelta, minne mielenosoittajat olivat  päässeet käsiksi. Mielenosoituksen nimeksi äärivasemmistolaiset olivat antaneet ”Tervetuloa helvettiin”. Mellakoissa loukkaantui yli 200 poliisia.

Suomalaiset vasemmistonuoret osallistuivat ”mielenosoituksiin” ja kertoivat facebook sivuillansa ajavansa  ”mielenosoituksissa” solidaarisempaa vaihtoehtoa kansainväliselle yhteistyölle.

 

9 thoughts on “G20-kokouksen mellakoista leviää hurja video poliisin toiminnasta – Katso video

  • 28.7.2017 at 09:09
    Permalink

    Hienoa toimintaa – suomalaisille poliiseille hieman oppia miten rikollisia käsitellään.

    Reply
  • 28.7.2017 at 09:46
    Permalink

    Valikoituja tarkoitushakuisia pätkiä. Kun on nähnyt vasureiden teot myös, niin ei nuo poliisin otteet enää niin pahalta tunnukaan.
    Olisi toivonut poliisilta vieläkin jämäkämpiä otteita kaikissa tilanteissa joissa vasurit alkoivat rikollisiksi.

    Reply
  • 28.7.2017 at 09:59
    Permalink

    Itse asiassa, siinä vaiheessa kun heitellään molotovin koktaileja minä olisin käskenyt avaamaan tulen. Muutaman kun olisi malliksi ampunut niin jo olisi kadut tyhjentyneet hetkessä. Tuo mitä Saksassa tapahtui ei ollut mielenosoitus. Se oli kansannousuun verrattava tilanne joka olisi pitänyt ratkaista heti ensimmäisenä päivänä niin että yleinen rauha kaduilla säilyy. Toki kovempikin ratkaisumalli olisi aiheuttanut puhetta, mutta koittakaapa samaa Venäjällä tai pohjois-koreassa. Niissä maissa tiedetään mikä on sopivaa ja mikä ei. Mieltään saa osoittaa. Mutta tilaisuus pitää olla mielenosoitus, ei mellakka.

    Reply
  • 28.7.2017 at 10:19
    Permalink

    Saksalaismedioiden mukaan G20-mielenosoituksissa loukkaantui tarkentuneiden tietojen perusteella 596 poliisia, joten aivan liian lepsusti poliisi toimi näitä ihmissaastoja vastaan.

    Reply
  • 28.7.2017 at 12:25
    Permalink

    Vassari anarkisti -terroristit ovat itse leikanneet valtamedia aineistoa omista rähinöinnistään, joissa viher-punikit haavoittivat kymmeniä poliiseja vakavasti heittelemällä katukiviä ja polttopulloja sekä polttamalla autoja särkien myös liikkeiden ikkunoita vahingoittaen irtaimistoa kuten myös kaupungin omaisuutta eli veronmaksajien kustantamaa kaupunki-infraa.
    Vassareita ja avointa terrorismia perustasonaan käyttäviä rikollista ainesta olisi pitänyt ampua kovilla päin pläsiä ilman mitään muodollisuuksia. Sillä tuollainen joukko ei ansaitse minkäänlaisia ihmisoikeuksia eikä kohtelua, koska he itsekin lähtökohtaisesti pitävät pilkkanaan ja hyväksikäyttävät järjestäytyneen yhteiskunnan suomia mielenosoitusoikeuksia väärin ja piiloutuvat kunnon kansalaisia suojaamaan tarkoitettujen lakien taakse vaatien itselleen koskemattomuutta sekä oikeutta harjoittaa ”poliittista toimintaa” mielipiteen vapauden julistuksen varjolla ainoastaan rikolliseen toimintaan, joka kohdistuu yhteiskuntaa ja sen jäseniä kohtaan, jotka ovat sen rakentaneet yhteiseksi hyväksi työllä sekä siitä koituvilla verotuloilla.
    Mellakkapoliisi on mellakkapoliisi, eikä mikään partiotyttöjen tai kukkahattu´tätien sunnuntain tee hetki.
    Sitä saa mitä tilaa. Ja nytkin jäi valittamisen aihetta itselleni, sillä paljon kovakouraisempaa toimintaa poliisin puolelta olisi pitänyt käyttää. Ehkäpä Saksan poliisin on syytä tulla Helsinkiin Polpon oppiin kuinka kansallimielisiä lyödään kuin vierasta sikaa ja mitenkä matuja lutkutetaan.

    Reply
  • 28.7.2017 at 12:57
    Permalink

    Kunnolla vaan nippuun ja koppiin pitkäksi aikaa!

    Reply
  • 28.7.2017 at 19:25
    Permalink

    Eipä tässä näytetä anarkistijen tekosia, tälläi suomen suvakkipoliisit kohtelee kansallismielisiä muutaman vuoden päästä kun meni istuun vihapenkille.

    Reply
  • 29.7.2017 at 06:53
    Permalink

    Kumiluoteja olisi pitänyt ampua ja levittää veden sijasta tainnutuskaasua tai kyynelkaasua.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.