Lauttasaaren liikuntapuiston tulipalo sytytetty palamaan tahallaan – Poliisi pyytää havaintoja mahdollisesta sytyttäjästä

Poliisi epäilee, että tänään perjantaina Lauttasaaren liikuntapuistossa Lahnalahdentiellä on puolenyön jälkeen sytytetty tahallaan tuleen roskis, jonka jälkeen palo on levinnyt läheiseen rakennukseen. Poliisi pyytää yleisöltä havaintoja epäillyn kiinnisaamiseksi sähköpostitse osoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi. Poliisi tutkii tapausta vahingontekona.

– Palon oli huomannut tapahtumapaikan ohi ajaneessa linja-autossa istunut matkustaja. Palossa vaurioitui Helsingin kaupungin Liikuntapalvelujen omistama lukittu huoltorakennus, missä sijaitsee muun muassa liikuntapaikan hoitajan työtiloja ja pukuhuone, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja rikoskomisario Anne Hiltunen Helsingin poliisilaitokselta.

Palojälkien perusteella on voitu päätellä, että rakennuksen seinän vieressä ollut muovinen roska-astia on sytytetty palamaan, mistä palo on levinnyt huoltorakennuksen seinään ja siitä välikattoon.

– Puiston skeittiradan ja koripallokentän vieressä olleet kaksi muovista roska-astiaa on myös sytytetty palamaan. Palon arvioidaan aiheuttaneen noin 20 000 euron vahingot, Hiltunen kertoo.

Asiasta jotain tietäviä toivotaan ilmoittamaan tiedoistaan poliisille.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Lauttasaaren liikuntapuiston tulipalo sytytetty palamaan tahallaan – Poliisi pyytää havaintoja mahdollisesta sytyttäjästä

  • 28.7.2017 at 22:43
    Permalink

    Jaahas, takkutukat anarkomarkot ja matu-ukkelit ovat kesän kunniaksi aloittaneet valtakunnallisen tuhopolttokampanjan.

    Ruotsi täältä tullaan! Värisee niin perguleen ihanasti!

    Reply
  • 29.7.2017 at 06:48
    Permalink

    Palot roihuavat jo pitkin Eurooppaa. Tulevaa monikulttuurista tapaa joka on Ruosissa arkipäivää.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.