Näistä valtamedia vaikenee: Puolassa iso EU-vastainen mielenosoitus (video)

4

Puolan pääkaupungissa Varsovassa oli keskiviikkona melko laaja EU-vastainen mielenosoitus. Mielenosoitukseen näyttää taltioinnin perusteella osallistuneen kaikenikäisiä ja monenlaisia ihmisiä. Yhteistä heille kaikille on EU-vastaisuus.

Mielenosoittajat kantoivat kylttejä, joissa vastustettiin niin Angela Merkeliä, EU:ta kuin EU-poliitikkojakin, kuten Jean Claude Junckeria. Tarkoitushakuisista syistä Suomen valtamedia ei näistä mielenosoituksista uutisoi. Jos kyseessä olisi ollut vaikkapa rasisminvastainen mielenilmaus, olisi näkyvyyttä tullut Suomenkin mediassa.

Katso video mielenosoituksesta alta.

Lähde: YouTube

4 KOMMENTIT

  1. Suomi ottaa paljon pahemmin turpaan EU-mafialta kuin Puola -silti joukkoja ei näy kaduilla protestoimassa.

    -Mikä meitä vaivaa? Eikö oma tulevaisuus kiinnosta?

    • Tänne on saatu ujutettua individualismi ja pelkkä oman edun tavoittelu. Naapurin asiat ei kiinnosta kunhan se vaan ei häiritse ja sillä ei mee paremmin. Sit lopulta huomataan, että ollaan kuitenkin juututtu samaan paskaan toisistaan vaan tietämättä.

  2. Eurostoliitto natisee, natisee.. mutta kestää… niinkauan kun suomi vaan maksaa ja lappaa lutikoita sisään.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.