Timo Soini teilaa Perussuomalaiset: ”Ihmisvastainen puolue”

Perustamastaan puolueesta perussuomalaisista lähteneen, puolueen pitkäaikaisen puheenjohtajan ulkoministeri Timo Soinin (uv) mielestä nykyisen puheenjohtajan Jussi Halla-ahon perussuomalaiset ei edusta sitä perussuomalaista puoluetta, jonka Soini aikoinaan perusti.

–Jos Halla-aholta kysyy, onko perussuomalaiset kristillissosiaalinen puolue, hän ei voi ikinä vastata siihen myöntävästi, Soini toteaa muistuttaen Halla-ahon jo ilmoittaneen, että tasa-arvoisesta avioliitosta äänestämisen olisi pitänyt olla perussuomalaisten kansanedustajille omantunnon asia, eikä perussuomalaisten yhteinen kanta.

Aamulehti kertoo, että Soinin mielestä Halla-ahon johtama perussuomalaiset on peräti ihmisvastainen puolue.

–Vielä tullaan näkemään, että perussuomalaiset alkavat kannattaa eutanasiaa. Se on suoraa seurausta ihmisvastaisesta linjasta. Jos muukalaisen ihmisarvo ei ole sama kuin suomalaisen, sairaan ihmisarvo tuskin on sama kuin terveen, Soini jyrisee.

1980-luku oli parasta aikaa

Soinin mielestä perussuomalaisista lähteneen Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmän johtajat Simon Elo ja Tiina Elovaara ovat tuoneet ryhmään perussuomalaisten parhaat periaatteet: uv on kansanliike, eikä se ole riippuvainen suuresta rahasta tai järjestövallasta.

Maisterisjätkä-kirjassaan Soini kertoo perussuomalaisia perustettaessa tavoitteena olleen inhimillinen puolue, jonka kautta tavallisen ihmisen ääni tulee kuulluksi. Kysyttäessä, mitä Soinin perussuomalaisuus sitten oli, hän piirtää siitä nostalgisen kuvan:

–Henkisesti se oli pienyrittäjä-metsuri, jonka pitää osata monenlaista hommaa, joka on itsellinen eikä muiden komenneltavissa. Vaikka enää ihmisillä ei ole viittä lehmää, mielenmaisema oli sama. Se oli sitä, että naapurin lapsetkin saavat tulla syömään ja kuuluu se lähiöiden luontoääni eli mattojen tamppauksen pauke, Soini herkistelee samalla myöntäen, että hänen maailmankuvansa kumpuaa monen ihmisen parhaana pitämältä ajalta, eli 1980-luvulta.

Lähde: AL

11 thoughts on “Timo Soini teilaa Perussuomalaiset: ”Ihmisvastainen puolue”

  • 28.7.2017 at 11:40
    Permalink

    Soiniko päättää edelleen että PS:n poliittisen linjan tulisi olla kristillissosiaalinen?
    Soinilta haluaisin tietää myös, hänen ollessaan itsensä mukaan Kristitty, että tavoin hänen oma Kristillisyytensä näkyy hänen teoissaan?

    Minulle hänen tekonsa näyttävät mieluumminkin Saatanan käsikassaran tekeleitä.

    Tervemenoa Suomen historiankirjoihin Otto Wille Kuusisen manttelinperijäksi, olet aivan varmasti lunastanut paikkasi Otto Willeltä ja tätä tilaustasi et saa enää millään tavoin peruttua, vaan se menee omien sanojesi mukaan: ”sitä saa mitä tilaa” !

    Otto Wille Kuusisessakin oli selkärankaisuutta, hän oli sosialisti ja kommunisti koko elämänsä, edustaen ja toeuttaen niiden aatteiden edustamaa mädännäisyyttä uskollisesti kuolemansa saakka.

    Reply
  • 28.7.2017 at 11:51
    Permalink

    Sikasoini on minulle osoittanut olevansa Suomen iljettävin uskontofanaatikko ja selkärangaton kusettaja. Soini on itse kiihkeä homovihaaja ja todella ihmisvastainen. Nyt kun sikasoini perusti oman ihmisvihamielisen vihaporukan niin persuista tuli kertaheitolla ihmisrakas ja liberaalimpi puolue.

    Hyvästi Soinin tunkkainen uskontofanatismi!

    Reply
  • 28.7.2017 at 12:07
    Permalink

    Sika-Soini ja Jari Lindström vannoivat ministerinvalansa Suomen Lakikirjan päällä sen sijaan kuin Raamatun päällä.
    Toki Raamattua halvennetaan ja halventavat tämän päivän poliitikot, jotka valehtelevat suut ja silmät täyteen silmäänsäkään räpäyttämättä.
    Sika Soini voisi mennä metsään ja ampua kuulan paksuun isoon kalloonsa… Ja kas! Hautausmaalla oli yksi perin kelvoton ja petoksellinen mies, jota ei kaipaa kukaan eikä mikään.

    Reply
  • 28.7.2017 at 12:32
    Permalink

    Ketä kiinnostaa tämän katolilaisfundamentalistin jorinat. JOS Sonni saisi päättää, täällä ei tehtäisi abortteja edes terveydellisistä syistä, kaikkien pitäisi palvoa raamatun kuu-ukkoa ja kantaa rahansa Sonnille ja kirkolle. Se on ihmisvastaista, persut ovat nykyihmisiä, Soinin ja Sipilän uskontoon perustuvat möläytykset yhtä kivikautisia kuin mehmeteillä ja uuvatit pelkkiä huijareita. Alinta saastaa.

    Reply
  • 28.7.2017 at 14:25
    Permalink

    On sillä juttuja -kuka jaksaa enää kuunnella?

    Reply
  • 28.7.2017 at 16:54
    Permalink

    Sionisti-Soini nyt kääntelee asioita parhain päin eikä näe että paskaa on kynärpäitä myöten. Se kaikki valehtely jota Timo on kautta aikain harrastanut jotta pääsisi ”hillotolpalle” on nyt julkista ja kansan tiedossa. Timo onneton jää historiaan suurimpana sionistina Suomen hallituksessa ja despoottimaisen käytöksensä muistetaan ulkomaita myöten vielä pitkään.

    Ken sionisteilta ottaa kerrankin lahjuksen, häntä kiristetään lopun ikää.

    Reply
  • 28.7.2017 at 17:39
    Permalink

    Epätoivoista selittelyä ja tietoista pyrkimystä luoda valheellisia mielikuvia.

    Minkä arvoisena Soini pitää valheellista kristittyä, jonka hän löytää peilistään?

    Reply
  • 28.7.2017 at 20:03
    Permalink

    Vxxxn soini possu, turrrpa kii!!

    Reply
  • 31.7.2017 at 15:43
    Permalink

    Timo Tanelille tiedoksi:

    ”37:10 Hetkinen vielä, niin jumalatonta ei enää ole; kun hänen sijaansa katsot, hän on jo poissa”

    Tulet amppelin puistelija vielä näkemään, kuinka maallinen kunnia on katoavaista…

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.