Jouko Piho: Amerikan toinen sisällissota

4

Tunnettu amerikkalainen kirjailija ja radiopersoona Dennis Prager kirjoitti 24.1.2017 Townhall-sivustolla kolumnin “Amerikan toinen sisällissota”.

Olen kääntänyt oheen joitakin ydinkohtia kirjoituksesta. Lopussa on linkki alkuperäiseen artikkeliin.

Prager aloittaa sanomalla: ”Yhteiskuntamme on aika tunnustaa ikävä totuus, että Amerikassa soditaan parhaillaan Toista sisällissotaa.” Prager jatkaa: ”Itse asiassa amerikkalaiset ovat tänään jakautuneempia moraalisesti, ideologisesti ja poliittisesti kuin Ensimmäisen sisällissodan aikana.”

Prager toteaa, että onneksi tämä nykyinen Sisällissota on ollut toistaiseksi enimmäkseen väkivallatonta, vaikka joitakin merkkejä väkivallastakin on nähtävissä.

Sitten Prager sanoo suoraan, että sekä oikealla että vasemmalla on niitä, jotka puhuvat amerikkalaisten yhteyden puolesta, mutta sellaiset toiveet ovat lapsellisia ja petollisia. Pragerin mukaan yhteys oikeiston ja vasemmiston välillä ei ole mahdollista, koska ei ole olemassa mitään tärkeitä yhteisiä arvoja. Yhteys voi syntyä vasta sen jälkeen kun vasemmisto kukistaa oikeiston tai oikeisto voittaa vasemmiston, kuten amerikkalaisten yhteys syntyi Ensimmäisen sisällissodan jälkeen vasta sen jälkeen kun Etelän armeija oli voitettu ja orjuus oli poistettu.

Prager sanoo, että vasemmisto yrittää pyyhkiä pois Amerikan juutalais-kristilliset perustukset ja tukahduttaa sananvapautta missä tahansa se on mahdollista leimaamalla ei-vasemmistolaisen puheen vihapuheeksi.

Prager toteaa, että tässä Toisessa sisällissodassa toinen osapuoli eli vasemmisto on se, joka on lähinnä taistellut ottamalla haltuunsa koulut ala-asteesta yliopistoihin asti, viihdeteollisuuden ja lähes kaiken uutismedian. Konservatiivit ovat hävinneet kaikilla näillä alueilla, koska heillä ei ole ollut taistelutahtoa.

”Vasemmisto koki kuitenkin tappion viime presidentinvaaleissa ja muissakin vaaleissa, joten nyt olisi Amerikan oikeiston viimeinen tilaisuus voittaa Amerikan vasemmisto, mutta niin ei käy, ellei liberaaleista ja konservatiiveista koostuva oikeisto ymmärrä, että me taistelemme Amerikan eloonjäämisen puolesta”, tiivistää Dennis Prager sanomansa lopuksi.

Lähde: townhall.com

4 KOMMENTIT

  1. Amerikka on sotateollisuuden ohjaama konsortio. Demokratiaa siellä ei ole nähty sitten toisen maailmansodan tai ainakaan Kennedyn jälkeen.

  2. Voi olla tuo Ameriikan sisällissota lyhyt ja verinen jos oikein alkavat. Kansalliskaartilla on tehokkaat aseet ja tekevät selvää nopeasti.

  3. Euroopassa alkaa olla samaa meininkiä. Rajua vastakkainasettelua ja syyllisä ovat feministit, suvakit, vasemmisto ja kapupunkilais vihreät (jolla ei ole enää mitään tekemistä alkuperäisen liikkeen ideologian kanssa) Nyt tulilinjalla ovat valkoiset heteromiehet ja tarkoituksena häivyttää perinteinen yhteiskuntarakenne ja lytätä miehet hiljaisiksi. Sinänsä tässä on se paradoksi että jos islamilainen kulttuuri ottaa vallan enemmistönä, silloin naisten asema heikkenee todella huonoksi . Tämä voi olla jo ajankohtainen 5-10 vuoden sisällä ainakin Saksassa, Ranskassa ja Ruotsissa jossa väestönvaihto on kiivaassa vauhdissa. Nyt jo valtuustoihin ja päättäviin elimiin otetaan ja valitaan maahanmuuttajia joka on niin pirun muodikasta. Suomessa SDP on hieman, sanoisinko epäonnistunut valinnoissaan kun jälkeen päin on paljastunut melkoisia tapauksia ja suorastaan rikollisia. Itse ajattelen että lykkään jo horsmaa kun pahin on päällä ja se pahin on aseellinen konflikti maihin tunkeutuneiden ”vieraiden” ja alkuperäisväestön kesken.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.