Timo Soini Aamulehden haastattelussa: Rajat kiinni huutelu ei auta mitään

Ulkoministeri  Timo Soini kuvaa ulko- ja turvallisuuspoliittista näkymiä nyt synkäksi Aamulehdelle.

–Rajat kiinni -huutelu ei auta mitään. Se on kansainvälinen yhteistyö, jolla asioita hoidetaan eikä vouhkaamalla, Soini sanoo ja tekee maahanmuuttopoliittisessa linjauksessaan pesäeron perussuomalaisten uuden puheenjohtajan Jussi Halla-ahon linjaan:

–Linjani on realismia ilman rasismia. Se on tiukka, mutta ei ihmisvastainen.

Tämä tarkoittaa Soinin mukaan suurin piirtein sitä maahanmuuttopolitiikkaa, jota hallitus harjoittaa nyt.

 –Vastataan huutoon siitä, mitä Suomi on luvannut, mutta ei avata rajoja niin, että ”tänne vain kaikki”. Ihmisen hädälle ei saa olla turta. Jos ihminen on hukkumassa, totta kai hänet pitää pelastaa, mutta Suomi ei voi hoitaa kaikkia köyhiä.
Lue koko Aamulehden haastattelu Tästä

 

17 thoughts on “Timo Soini Aamulehden haastattelussa: Rajat kiinni huutelu ei auta mitään

 • 29.7.2017 at 17:52
  Permalink

  Porsaan mielestä kansan pitäisi olla hiljaa ja ei saa esittää mieleipiteitään enää. Tuo syöttösika suoltaa rumasta naamastaan yhä sairaampia lauseiita. Toivottavasti tuon jälkeen kansa lähtee yhä enemmän barricadeille. YToivottavasti Soini sairaustuisi johonkin tuskalliseen ja pitkään tautiin.

  Reply
 • 29.7.2017 at 18:21
  Permalink

  ”Ihmisen hädälle ei saa olla turta”? No höh, Ei nämä geelitukat mitään humanitäärisen avun tarvitsioita ole.
  Tämä kepun/ kokkareitten syöttöpossu suoltaa suustaan mitä vain sylki suuhun tuo.

  Reply
 • 29.7.2017 at 18:38
  Permalink

  Soini sanoo mitä ikinä käsketään sanoa. Sielunsa korruptoinut, vain omaa etua laskelmoivasti ajava sika. Alusta asti ollut vain mahdollisimman suuri materiaalinen omistus päämäränä. Näkeehän tuosta ruhostakin, että ihminen joka syö itsensä tuohon kuntoon, ei ole harmoniassa. Ja tuommoinen porsas vielä ajamassa meidän kaikkien asioita.

  Tuo ihminen sanoo mitä vain, jos hän laskee sen tuottavan hänelle itselleen tarpeeksi.

  Reply
 • 29.7.2017 at 18:50
  Permalink

  Kansan ääni ei siis auta mitään? Kansainvälisellä yhteistyöllä hommat hoituu?

  Tähän asti kansainväliiä sopimusia ei ole noudatettu, vaan on esim. jätetty EU:n ulkorajat auki kaikenmaailman kuljeksijoille. Lisäksi niiden tulijoiden on annettu marssia pitkin Eurooppaa etsimässä sopivaa sosiaaliturvapaikkaa, ihan makunsa mukaan, vastoin Schengen-sopimusta ja sen henkeä.

  Ruotsista, eikä kyllä Venäjältäkään olisi tarvinnut ottaa yhtään sosiaaliturvapaikanhakijaa vastaan, jos katsomme niihin kansainvälisiin sopimuksiin.

  Soinin kansainvälinen yhteistyö taitaa olla jotain sellaista, missä tehdään mitä sattuu, kunhan rajat pysyvät auki ja islamisointi toimii.

  Soini on liittynyt niihin kansalle valehteleviin, jotka yrittävät uskotella, että kyse on joistain hädänalaisista. Näinhän ei asia ole kuin ehkä prosentin parin kohdalla. Mutta Soini sumuttaa kansaa siinä kuin suurin osa poliittisesta eliitistä tekee ihan surutta.

  Reply
 • 29.7.2017 at 19:00
  Permalink

  Miten jumalauta tuo ihminen on kääntänyt aateensa aivan päälaelle. Onko hyvän virkanimityksen takana se, että komppaa loppuun asti Soroksen kuningasajatusta islamilaisesta Euroopasta. En vain perkele ole ymmärtänyt tätä mielipuolista suunnitelmaa. Sota siitä lopulta tulee ja Eurooppa jaetaan aika pieneen nykyisestä. On saarrekkeita jotka puolustavat omaa itsemääräämisoikutta. Veri tule virtaamaan 10-20 vuoden sisällä Euroopassa valtoimenaan. Edeltävällä ajalla Eurooppalaiset ajetaan jatkuvaan pelkoon (saksa, ranska,belgia, yleensä keski-euroopan maat) Ruotsi on ensin paha pitää kurissa mutta onnistuu yllättävän helpolla kun päästään jyvälle.

  Reply
 • 29.7.2017 at 19:17
  Permalink

  Suomeen tuli yli 30000 turvista, joista ehkä 1000 oli oikeasti hädänalaisia. Eli mitähän se takinkääntäjä oikein höpisee, taitaa olla Soroson sekki taskussa…

  Reply
 • 29.7.2017 at 19:21
  Permalink

  Ei varmaan autakkaan. Timon huutelu ei ole edes ylittänyt uutiskynnystä ja jos hän on huudellut niin ei se uuvatteja auta yhtään. Sen sijaan Persut porskuttaa paremmin kuin aikoihin.

  Reply
 • 29.7.2017 at 19:29
  Permalink

  Ympäripyöreitä, tyhjiä fraaseja. Soini yrittää nuoleskella kaikkia mutta pyllistää joka suuntaan. Maahanmuuttokriittisille äänestäjille tuo ei riitä, punavihreille äänestäjille tuo on liikaa.

  Reply
 • 29.7.2017 at 19:35
  Permalink

  Ei enempää voisi olla väärässä ! Mikä hallitushallusinaatio näiiä kaikilla on päällä?
  Ei totisesti enää lisää noita barbaareja.

  Reply
 • 29.7.2017 at 19:47
  Permalink

  Kuuntele Timo Soini kerrankin itseäsi! Paskemmalle et voi haista kuin mitä puheesi on.

  Reply
 • 29.7.2017 at 20:03
  Permalink

  Timo Soini ”puhuu kauniisti, mutta täyttä paskaa”. … – Presidentti J.K. Paasikivi eräälle Ruotsalaisen Kansanpuolueen ministerille, joka suolsi kansainvälisistä laeista, jotka on otettava huomioon suhteiden hoitamisesta Neuvostoliiton kanssa sodan jälkeisessä Suomessa.
  Sika Soini istuu tukevasti kahdella tuolilla leveällä perseellään ”lausunnossaan” Suomen ns. ”pakolaispolitiikasta”. Tänne ei kuulemma oteta ”kaikkia maailman köyhiä”, mutta kuitenkin kaikki ne, jotka ovat hädässä ja ”hukkuvat” ”Rotta Linen” aluksilla ylikuormattuna ja rosvohinnoilla maksettuna ihmissalakauppiaille siitä, että nämä ”hätää kärsivät” pääsevät notkuville ruokapöydille lihapatojen ääreen syömään yhden sortin lihaa ja raiskaamaan sitä toisen sortin ”lihaa”. Tietenkin suvakki naiset antavat ihan vapaaehtoisesti kunhan ei ole turhan ronkeli ylipainon suhteen.

  Reply
 • 29.7.2017 at 21:39
  Permalink

  Nöf nöf nöf -kviii-i !

  Reply
 • 29.7.2017 at 22:05
  Permalink

  Ehdoton EI muslimejen haittamaahanmuutolle ! Sen laatu on nyt nähty. Kaikki apu täsmäapuna paikan päälle, loppuupa sodatkin pian eikä tällaisia raiskausaaltoja tai ylipäätään viha- ja väkivaltaideologioita tarvita Eurooppaan !

  Reply
 • 30.7.2017 at 08:35
  Permalink

  Miljoona suomalaista kadulle huutamaan rajat kiinni niin kyllä tehoaa!
  Poliitikot ovat suuria pellejä. Soini yksi suurimmista kusettajista.
  Onko kansa tyhmää kun sietää näitä kusipäitä?

  Reply
 • 30.7.2017 at 19:22
  Permalink

  Soinin puheet osoittavat valtavan tarpeen todistella sitä, että Perussuomalaiset hajosivat ja soinilaiset lähtivät omille teilleen. Olen täysin samaa mieltä siitä, että oikeasti apua tarvitsevia tulee ottaa maahan, mutta tämä turismin muoto, jossa tänne tulevat saavat asunnon, ruoan ja käteistä ilmaiseksi, ei ole normaalia. Varsinkin kun monet heistä vielä nauravat meille ja meidän arvoillemme. Raiskauksia, rikoksia, rinnakkaisyjteiskunnan rakentamista, pummilla matkustamista jne. Ja sitten vielä eliitti sanoo, että mitään ongelmaa ei ole ja monikulttuurisuus on rikkaus. Huh huh tätä poliittista hellettä! Muuta hellettä ei ole näkynytkään. Miten ongelma ratkeaa muka kansainvälisellä yhteistyöllä. EU pakottaa Puolaa ja muita ottamaan islamilaisista maista tulevia nuoria miehiä. Ja siellä täällä on terroritekoja jatkuvasti. Ja virallinen media yrittää hämärtää kuvaa, jotta koko totuus ei paljastuisi. Miksi? Kysyn miksi? Siksi, että meillä on tällaiset arvot ja tällaiset lait, jotka on tehty ja rakennettu toisiin olouhin. Ei irakilainen nuorimies, täynnä testosteroiinia, mieti onko oikein vai väärin ulosmitata ”jälkikristillisen” Euroopan resursseja, kun niitä kerran tarjotaan. Samalla, hämmennystä, pelkoa ja häpäisyä aiheuttamalla, edistetään islamismia ja sharia-lain voimaantuloa. Summa summarum: tee pahaa, ja se on islamille hyvää. Islam on pelottava uskonto, siinä jaetaan ihmiset raakasti kahteen ryhmään, ja ei-islamilaiseen väestöön sovelletaan erilaista etiikkaa, taqqiyaa ja jihadia jne. Jos länsi yrittää lipevällä suvaitsevaisuudella hoitaa tämän ongelman, jota se ei edes tunnusta, olemme pian tilanteessa, että Euroopassa on täysimittainen sota päällä. Vaikka tämän sanominen ärsyttää monia, niin se vaan on. En kannata rasimia, enkä ole rasisti. Olen pragmaatikko. Ja vailka nykyisissä Perussuomalaisissa onkin ylilyöntejä, sen politiikan perusajatus maahanmuuton osalta nousee olemassaolevasta todellisuudesta. Se, että Soini puhuu ihmisvihasta, on mielenkiintoista. Onko maahanmuuttokritiikki ihmisvihaa. Mielestäni ei. Ja hyvä niitä rajojakin on huutaa kiinni, jos Soinin esittämällä kansainvälisellä yhteistyöllä saavutetaan nykyisen kaltainen tilanne, jossa aletaan uhkailla maita, jotka eivät halua osallistua tähän hulluuteen. Eikö Soini itse ole painottanut, että kyllä kansa tietää. Tulkitsen niin, että Soini ja muut uuteen vaihtoehtoon siirtyneet ihastuivat pesteihinsä ja huuteleviin tovereihinsa, ja sen vuoksi irrottatuivat kristillis-sosiaaliseksi kanservatiivipuolueeksi. Jäljelle Perussuomalaisiin taas jäi melkoinen sekalainen seurakunta, huutelijoita, ratinalisteja, konservatiiveja ja nationalisteja. Perussuomalaisten agenda näyyttää selvemmältä. Se on autoritaarinen, nationalistinen ja demokraattinen. Ei niinkään populistinen, koska se ei näe eikä eistä helppoja ratkaisuja ongelmiin. Uusi vaihtoehto taas on salonkikelpoinen populistinen konservatiivipuolue.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.