Moninaisuus riehuu Myyrmäessä

Vantaan Myyrmäen julkinen Facebook-ryhmä on alkanut täyttyä keskusteluista kaupunginosan turvallisuuteen liittyen.

Sari Hakala kertoo, että ”somalipojat” ovat kivittäneet ”kantasuomalaisia poikia Kivikirveenkujan leikkipaikalla”.

Hakala on ilmoittanut kieltäneensä poikiaan palaamasta tuolle leikkipaikalle. Kantasuomalaislasten elintila siis kapenee.Nuorisotyöntekijä Aydaruus Wehliye ilmoittaa, ettei asialle voi mitään, koska tapauksiin ei törmää katupartiotoiminnassa.

Teemu Tirkkonen kertoo olevansa hyvin tuohtunut uussuomalaisten somalialaistaustaisten toiminnasta Myyrmäessä.

Hänen mukaansa uussuomalaiset ”räkivät” koirien päälle, jotka on jätetty kiinni kauppojen ulkopuolelle odottamaan omistajansa kauppareissua.

Teemu kertoo myös estäneensä muutaman ”pystyryöstön” ja sanoo ”kansanryhmän” olevan ongelma alueella jyrkin sanankääntein.Myös Kari Vihavainen valittaa Myyrmäen tilanteen menneen ”tosi huonoksi”. Hän näki Isomyyrin edessä tilanteen, jossa ”somalijengi pieksi ja potki maassa makaavaa noin 10-12v poikaa päähän, varastivat mahdollisesti samalla hänen pyöränsä”.

Vihavaisen mukaan tekijät pakenivat ennenkuin poliisi ehti paikalle. Kari sanoo, että vanhempien partioita tarvittaisiin iltaisin.

Lähde: Myyrmäen julkinen Facebook-ryhmä

6 thoughts on “Moninaisuus riehuu Myyrmäessä

 • 31.7.2017 at 15:33
  Permalink

  Hyyssärien järjestämät ”katupartiot” ovat täysin hyödyttömiä koska ne eivät mene sinne missä ongelmat on -tarvitaan kunnon ryhmiä kansallismielisiä jotka ovat tarvittaessa valmiita myös fyysiseen kontaktiin. Dialogien aika on nyt ohi ja suomea terrorisoiville kehitysmaalaisille on osoitettava selkeästi miten täällä tulee käyttäytyä -ei pyytämällä vaan VAATIMALLA ILMAN MINKÄÄNLAISTA NEUVOTTELUVARAA!

  Meidän maa -meidän säännöt. Jos ei kelpaa niin maastapoisto. Hyvin yksinkertaista ja järkeenkäypää.

  Reply
 • 31.7.2017 at 18:42
  Permalink

  Ei riitä että partiointia lisätään. Ne pitää poistaa maasta.

  Reply
 • 31.7.2017 at 19:32
  Permalink

  Somalit ovat olleet täällä 90-luvulta lähtien sopeutumatta. Kuinka voisivatkaan kun vanhemmat eivät sitä hyväksy. ..somalien olisi aika palata kotimaahansa. …mitään syytä ei enää ole täällä ilmaisen elämän jatkamiseen. He ovat ryhmä joka aiheuttaa ongelmia kaikilla alueilla joihin heitä on asutettu. Maan sisäisen turvallisuuden kannalta on parasta ratkaista asia nyt ennenkuin tilanne pahenee entisestään.

  Reply
 • 31.7.2017 at 19:42
  Permalink

  Somalialaiset… Nuo Afrikan helmi (kansana). ~90-luvulta ollut Suomessa ja heidän integroiminen yhteiskuntaan on epäonnistunut täysin, elävä todiste ”monikulttuurisuuden” toimimattomuudesta (ainakaan ”kehisten” kanssa).

  Reply
 • 1.8.2017 at 08:10
  Permalink

  Jotenkin ei yllätä.Näillä somalin apinoilla on tosiaan ollut melkein 30 vuotta aikaa sopeutua yhteiskuntaan.Nämä eivät tule eivätkä halua tulla sopeuta.Monikulttuurillisuus on sairaus joka leviää ja tuhoaa kaiken hyvän ja hienon tieltään minkä edelliset polvet niin Suomessa kuin muuallakin euroopassa ovat rakentaneet.Hullut poliitikot vielä edes auttavat tämän sairauden leviämistä kaikin mahdollisin keinoin!

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.