Mv-Lehti sai rahoituksen kuntoon toistaiseksi – Lue Ilja Janitskinin terveiset

Ilja Janitskin näyttää uutisessa Mv-Lehden vuoden lukijamäärät, voi sanoa että lukijoita riittää. Näyttää siltä että Mv-Lehdelle on tilausta ainakin jos lukijamääriä katsotaan.

Ilja Janitskin:

“Saamme pidettyä MV-lehteä auki nyt taas uuden kuukauden. Menot eivät koostu pelkästään serverikustannuksista, vaan myös koodareiden palkkioista, toimittajien palkoista ja muun muotoisista menoista, jotka osakeyhtiölle kuuluvat.”

“Taustalla parhaillaan kartoitetaan, miten MV-lehden rahoitus saataisiin pysyvämmälle ja vakaammalle pohjalle. Tässä vaiheessa jokainen lukuajasta maksettu euro on elintärkeä, joten kaikille MV-lehteä tukeneille ja tukeville valtava, nöyrä ja lämmin kiitos!”

“Saimme kuukauden lisäaikaa etsiä ratkaisua rahoitusongelmiin, jotta tulevaisuus ja työrauha olisivat taattuja. Kiitos!”

Linkki Mv:n uutiseen Tästä

10 thoughts on “Mv-Lehti sai rahoituksen kuntoon toistaiseksi – Lue Ilja Janitskinin terveiset

  • 31.7.2017 at 17:09
    Permalink

    Rahoittiko lehteä se sakki jota Ilja haukkui paskasakiksi kun alkoi tuli polttamaan perseen alla. En pidä tuollaista tyyppiä missään arvossa. Kun oma nahka on vaarassa niin haukutaan lukijat paskasakiksi. Kun taas on tyynemmillä vesillä kerjätään samalta porukalta rahaa. Raukka tyyppi ja munaton miesjoka ei uskalla tulla edes itseään puolstamaan. Ja minä en ole suvakki.

    Reply
    • 1.8.2017 at 04:01
      Permalink

      Paskalakki Erno…Kuka…Ja mitä maksetaan Sinulle noitten Valheitten levittämisestä…?

      Reply
  • 31.7.2017 at 18:21
    Permalink

    MV-lehti on ehdottomasti Suomen paras media -muut ns”vaihtoehtomediat” aivan liian pelokkaita julkaisuissaan. Olen tukenut MV:tä niin kauan kun mahdollisuus on ollut ja teen niin myös jatkossa -se on vähintä mitä Suomen mädännäisyyden paljastaja nro1 ansaitsee!

    -Totuus velvoittaa-

    Reply
  • 31.7.2017 at 19:28
    Permalink

    Ilman Iljaa ja MV:tä tän kansan vaiennettu kansa uisi valheiden suossa ja syvässä.

    Reply
  • 1.8.2017 at 00:11
    Permalink

    Ilman MV:tä tuskin tulisi mistään rehellistä tietoa niin monesta moneen vaikuttavista asioista! Iso kiitos Ilja Janitskille!

    Reply
  • 1.8.2017 at 03:52
    Permalink

    Jos adsense ei tuota tai ylipäätänsä google ei anna lupaa näyttää heidän mainoksiaan niin, aina on propeller ads..siinä on hyvä tuotto 🙂

    Reply
  • 1.8.2017 at 09:43
    Permalink

    Kaikki ei varmaan ole totta mitä MV- lehti julkaisee, mutta huhuillakin on yleensä osa-totuus. Ja mitä NS. valtamediaan tulee, niin kyllä enemmän käänny mv-lehden puoleen jos pitää saada tietoa korruptioista ym asioista. valtamedia hiljenee heti jos tulee tiukkapaikka.

    Reply
  • 2.8.2017 at 18:53
    Permalink

    Paska-Erno löytäny MV-lehestä uutta puhtia onanointisessioilleen. Erno raukkis siellä pieksee turpaasa ja pikkasen jo epäuilen että se on munaton homppelivikanen joka nauttii kun arabit raiskaa suomalaisia lapsia ja pikkupoikia. Hyi häpeä pervo…

    Reply
  • 31.12.2017 at 21:13
    Permalink

    OK, nostan kuukausmaksuani kahdella kympillä alkaen 1.1.18. Enkä edelleenkään tästä hyvästä osta ainuttakaan Iltapulua tai – paskaa

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.