Oikeus: Professori irtisanottiin valkoisuuden takia

Oikeus on Missourissa katsonut, että professori Beverly Wilkins irtisanottiin yliopistosta hänen valkoisen ihonvärinsä takia.

Oikeus osoitti Wilkinsille maksettavaksi lähes 5 miljoonan dollarin korvaukset sen takia, että julkinen Harris-Stowe Yliopisto syrji häntä.

Oikeus katsoi, että yliopiston johtokunta räikeästi ja toistuvasti syrji professori Wilkinsonia saadakseen yliopiston ”mustemmaksi”.

Lähde: Missouri Court of Appeals



4 thoughts on “Oikeus: Professori irtisanottiin valkoisuuden takia

  • 31.7.2017 at 20:54
    Permalink

    Tämä on trendi, mihin lähes koko maailman resource control pyrkii. Valkoinen on liian älykäs pysyäkseen velkaorjana enää kovin pitkään. Kun vertaillaan ÄO-tasoja ympäri maailman, ei ole vaikea päätyä johtopäätökseen että miksi varsinkin Afrikan sarvi ja lähi-itä on suosiossa.

    Reply
    • 31.7.2017 at 22:18
      Permalink

      Juuri näin. (((eräs tietty))) kansanryhmä haluaa alentaa valkoisten älykkyyttä -ainut keino tähän on mustien täysin perusteeton suosiminen.

      Reply
  • 31.7.2017 at 22:51
    Permalink

    Mustia on suosittu yliopistoihin jo vuosikymmeniä ihan valtion määräyksellä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.