”Lucia-murhaaja” tuomiolla tänään Ruotsissa (video)

Viime vuoden Lucian-päivänä tapahtunut nuoren naisen, tai 19-vuotiaan tytön, murha on tänään (01.08.) oikeuskäsittelyssä Upsalassa. Syyttäjä vaatii 21-vuotiaalle miehelle 14 vuoden vankeusrangaistusta, tekoina murha, vainajan häpäisy ja murhapoltto. Tapaus on herättänyt Ruotsissa suurta huomiota.

Todistajat kertovat Victoria Örnbergin jo poistuneen asunnosta porraskäytävään, jossa hän oli käynyt kovaäänisen keskustelun miesystävänsä Timothy Krombrechtin (21v.) kanssa. Victorian palattua asuntoon sieltä oli kuultu pitkäaikaista voimakasta huutamista. Myöhemmin samana päivänä asunnon oli havaittu olevan tulessa ja tulipalon uhkaavan koko kerrostaloa. Krombrechtia syytetään sekä Örnbergin murhasta, että tulipalon sytyttämisestä.


Huutamisen loputtua todistajat olivat kuulleet asunnosta ikäänkuin remonttiin liittyviä ääniä, työkalujen käsittelyä. Tämän melun uskotaan liittyvän Krombrechtgin yritykseen tuhota Örnbergin ruumis rikoksen peittämiseksi. Kun tämä ei ilmeisesti onnistunut, asunnon havaittiin olevan tulessa noin 12.30.

Victoria Örnbergin ruumiissa havaittiin 20 teräaseen iskua. Kuva Victoria Örnbergbin albumista.

SVT Nyheter.


3 thoughts on “”Lucia-murhaaja” tuomiolla tänään Ruotsissa (video)

  • 1.8.2017 at 20:50
    Permalink

    Kauniina naisena olemiseen liittyy kuoleman ja vakavan vammautumisen riski, sillä homogeenisessäkin valtioissa ennen nykyisiä apinoita kaunottaret vetävät syysillassa puoleensa kuin lamppu yöperhosia varsin ”katavan” otannan kaiken maailman sekopäistä, psykopaateista, sosiopaateista, narssisteista, kalttaajista tai jopa muutoin hyvistä vanhemmista tehdyn ”maanantai -kappaleen”.

    Reply
  • 1.8.2017 at 23:43
    Permalink

    iha hyvä että noita hurreja tapetaan!!! vittu alistanu suomalaisia satoja vuosia! Paska kansa ja paska maa! samoin kuin meidän päättäjät markku uuspaavalniemiä lukuun ottamatta

    Reply
  • 2.8.2017 at 08:53
    Permalink

    Jos katsoo tätä saksalaisen nimen omaavaa ”Timothy Kombrechtiä” niin kuvan perusteella voidaan olettaa hänen olevan mulatti. Ehkä Saksalaisen naisen ja amerikkalaisen sotilaan jälkeläinen. Mitä johtopäätöksiä voidaan tehdä mulatin toiminnasta? Että agressiivisuus ei poistu toisessakaan sukupolvessa? Että henkilöllä jolla ei ole identiteettiä ei myöskään ole kotimaata? Että hän matkustaa aina sinne missä ruoho näyttää vihreäämältä? Että toiset ihmiset ovat hänelle vain alistamisen kohde? Että hänellä on mielenterveysngelmia?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.