Mies viljeli kannabista ja myi sitä Rovaniemellä ja Levillä – Törkeä huumausainerikos Lapissa

Lapin poliisilaitos on tutkinut vuoden 2017 aikana huumausainerikoskokonaisuutta, jossa rovaniemeläismiehen epäillään viljelleen kannabista ja välittäneen marihuanaa pääosin Rovaniemen ja Levin alueella. Tutkinnassa on tullut ilmi myös laitonta savuke- ja alkoholinmyyntiä.

Esitutkinnan perusteella henkilön epäillään saaneen toiminnallaan rikoshyötyä noin 150 000 euroa. Poliisi on takavarikoinut tutkinnan aikana mm. käteistä rahaa, omaisuutta ja huumausaineita. Juttukokonaisuudessa on useita epäiltyjä, mutta vangittuna on tällä hetkellä vain yksi henkilö.

Esitutkinta asiassa on valmistunut ja siirtynyt syyteharkintaan Lapin syyttäjänvirastoon.

Lähde: Poliisi

One thought on “Mies viljeli kannabista ja myi sitä Rovaniemellä ja Levillä – Törkeä huumausainerikos Lapissa

  • 1.8.2017 at 10:15
    Permalink

    No sielähän kauppa käy missä ”bilekansa” liikkuu. Voin hyvi kuvitella että laskettelukeskuksiin viety koira sekoaa kun höpöheinä tuoksuu jokapuolella. Poliisi voisi muuten joskus tehdä muutamia yllätystarkastuksia koirien kanssa lapin lomakohteisiin. Sielä kun huumerikollisuus on sesonkiaikana paljon suurempaa kuin ruuhkasuomessa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.