Nobinalta irtisanottu bussikuski Gleb Simanov sai töitä

8

Gleb Simanov on julkaissut Facebook sivuillaan päässeensä töihin Onnibussille. Glebin päivitys keräsi puolessa tunnissa jo 500 tykkäystä, eli moni on seurannut Glebin taistelua potkujen jälkeen. Glebin päivitys kokonaisuudessaan:

Tästä päivästä alkaen uusi työnantajani on Onnibus.

Onnibus.com:in toimitusjohtaja Lauri Helke oli yhteydessä minuun vielä samana päivänä kun Nobina oli irtisanonut laittomasti työsuhteeni. Lauri Helke on Onnibusin yksi perustajista ja nykyisistä omistajista. Nykyisin hän toimii Onnibus.com:in toimitusjohtajana. Hän tarjosi minulle työtä ja olen erittäin kiitollinen siitä.

Nyt kun olen käynyt Onnibus.comia yrityksenä läpi, niin minulle on selvinnyt että kyseessä on vastuullisuutta ja täsmällisyyttä arvostava yritys. Kaikilla pitää olla liput etniseen taustaan katsomatta ja asian vaatiminen ei ole rasismia. Lauri totesi minulle että ei saa sitten kuvata autossa. Asia on minulle selvä! Toimin aina ohjeiden mukaan.

Asia olisi ollut myös yhtä selvä jos Nobinan työnjohto olisi sanonut samaa. Ohjeiden antamisen sijaan Nobina mieluummin irtisanoi minut, vaikka minulla ei ollut yhtään varoitusta taustalla. Minulla on nyt sellainen vaikutelma, että olen paljon paremmassa työpaikassa. Toivoisin että voisitte jakaa tätä päivitystä ja antaa kiitosta Onnibus.comille, sekä Lauri Helkelle. Antakaa kiitoksen kuulua! Tykätkää Onnibus.comia samalla innolla kuin olette aiemmin arvostelleet Nobinan toimintaa! Näytetään Nobinalle ja koko Suomelle, että suomalaiset arvostavat suoraselkäisyyttä eikä kiemurtelua ja suomalaisiin kohdistuvaa rasismia.

Alkuperäinen tarina:

Nobinalta irtisanotun bussikuskin haastattelu (video)

8 KOMMENTIT

  1. Hieno homma ahkeraa duunaria pitää arvostaa! harmi vaan kun jutkut haluaa tuhota euroopan älyllisesti vajailla olennoilla!!

  2. ..Onnea Gleb,sinä olet sen ansainnut,,jatka bussitöitä..olet kuin syntynyt siihen.me kerromme kaikille,että jajavat Omnibussilla,,sinun tueksesi..ONNEA,,t.masa K

  3. Jos tulet reitillä vastaan…Aion puristaa Sun kättä…Sinunkaltaiia tarvitaan…

  4. Hieno homma! Samalla pääset pois umpimädätetyllä PK-seudulta ja palvelemaan normaalimmalla järjenjuoksulla varustettuja ihmisiä -uskon että viihdyt uudessa työssäsi paljon paremmin kuin monikulttuurisessa helvetissä ajellessasi!

  5. Upea juttukyllä niin päästä ottaa kun näkee miten busseissa ja junissa Helsingissä eräät tulee junaan kukaan ei maksa mitään eikä tarkastajat edes vilkaise heitä saati kysyy lippua.

  6. GLEB – hyödyllinen maahanmuuttaja,
    toisin kuin tuhannet loisijat, joita jostain kumman syystä tänne otetaan riesaksemme!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.