Taksikuski yritti maksattaa asiakkaalla ehjää maksupäätettä – Välityskyydit loppuivat

Helsinkiläisen taksin kyydissä ollut asiakas sattui vahingossa pudottamaan taksin maksupäätteen auton lattialle. Kuljettaja ilmoitti asiakkaalle, että laite meni rikki ja yritti periä 345 euron korvausta rikkoutuneesta laitteesta.

Myöhemmin kuljettaja jatkoi perintäyrityksiä huonolla suomenkielellä kirjoitetuilla sekavilla tekstiviesteillä, jotka kuitenkin herättivät asiakkaan epäilykset. Asiakas otti yhteyttä taksikyytejä välittävään Taksi Helsinkiin. Asiaa selvitellessä kävi ilmi, että maksupääte ei ollutkaan millään muotoa rikki, ja että tällaiset asiat hoitaa muutenkin taksiyritys, ei kuljettaja.

Tästä huolimatta kuljettaja oli uhkaillut asiakasta asian siirtämisellä perintätoimistolle, jos maksua ei ala kuulua. Asian johdosta Taksi Helsingin hallitus katsoi, että kyseisellä kuljettaja ei toistaiseksi ole edellytyksiä toimia kuljettajana.

Kuljettaja voi pyytää kirjallisesti kyytivälityksen palauttamista vasta alkuvuodesta 2022.

Kuljettajalla on Taksi Helsingin julkaiseman laatutiedotteen mukaan taustallaan joitakin aiempiakin ongelmia asiakaspalvelun kanssa.

Lähde: IS

One thought on “Taksikuski yritti maksattaa asiakkaalla ehjää maksupäätettä – Välityskyydit loppuivat

  • 2.8.2017 at 01:01
    Permalink

    Moraalittumuus taitaa noissa Elintasopako Loisilla olla geeneissä….Joku taitaa tyhmyydessään maksanutkin…Muuten Nuo eivät tuollaista edes yrittäis…

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.