Syyrialainen poltti vaimonsa Lasnamäessä Tallinnassa

Mohammadien perhe saapui Syyriasta Kreikan kautta Tallinnaan kesäkuussa 2016, ja heille annettiin asunto Lasnamäestä. Maaliskuun 3:na tänä vuonna Kovan Mohammad sytytti vaimonsa palamaan. Asian oikeuskäsittely alkoi tänään Tallinnan alioikeudessa. Mohammadia tullaan syyttämään vaikean ruumiinvamman aiheuttamisesta. Varsinainen oikeuskäsittely alkaa syyskuussa.


Perheeseen kuuluu mies, Kovan Mohammad 19v., vaimo 22v. ja kaksivuotias tytär.  Mohammadilla on takanaan vain kuusi vuotta koulua, kielitaitoa hänellä ei ole. Hän työskenteli kotimaassaan Syyriassa traktorinkuljettajana ja parturina. Vaimo on koulutetumpi ja puhuu englantia, mies ei.

Mohammadille oli tarjottu töitä, joista hän kieltäytyi, koska halusi lähteä pois Eestistä. Vaimo sen sijaan oli ottanut hänelle tarjotun työpaikan vastaan. Tästä mies raivostui, koska vaimon olisi hänen mielestään pitänyt pysyä kotona kunnon muslimin tavoin. Maaliskuussa 2017 mies sytytti vaimonsa tuleen kun vaimo oli laittamassa ruokaa. Rikostutkijat ovat löytäneet vaimon keholta jälkiä syttyvästä nesteestä.

Vaimo onnistui soittamaan itselleen ambulanssin, mutta oli palanut niin pahasti että vaipui sairaalassa koomaan. Mies oli poistunut paikalta pariskunnan lapsen kanssa ennen ambulanssin saapumista, mutta poliisi pidätti hänet hänen tullessaan sairaalaan katsomaan vaimoaan. Mies on nyt vangittuna. Perheen lapsi on sijoitettuna virolaiseen perheeseen, kunnes äidin tila on parantunut niin että hän voi ottaa lapsen huolehdittavakseen.

Vaimo on herännyt koomasta, mutta on yhä kriittisessä tilassa. 70 % hänen ihostaan on palanut. Nainen toivoo voivansa muuttaa tyttärineen Saksaan, jossa heillä on sukulaisia.

Delfi.ee

Postimees 

Err.ee

Ohtuleht


8 thoughts on “Syyrialainen poltti vaimonsa Lasnamäessä Tallinnassa

 • 2.8.2017 at 12:42
  Permalink

  Tulista rakkautta -tässä syy miksi suomalaiset naiset ovat niin kovasti näiden kehitysmaalaisten perään, ei ole impiwaaran pojilla tässä kisassa mitään mahdollisuuksia ellei bensaa ja tulitikkuja ymmärretä käyttää parisuhteen elävöittämiseen.

  Reply
  • 2.8.2017 at 17:00
   Permalink

   Siis hei halloo älä hemmetissä yleistä meitä suomalaisia naisia tuolla kommentilla, hyvin suuri osa meistä tosi isänmaallisesti ajattelevia naisia ei ne kiinnosta hevonpepun vertaakaan. Kuka normaali nainen haluaa elää sellaisissa ehdoissa mitä ne vaatii, ei kyll oo kaikki kotona jos niin haluaa elää.

   Reply
 • 2.8.2017 at 14:04
  Permalink

  Pitäisköhän Muhametin ihosta polttaa kanssa 70%? Hehän käyttävät tätä ”silmä silmästä” oikeutta. Sen voisi tehdä esim. maalinpoistoaineella tai hapolla jolloin se vastaisi naisen kokemusta. Mutta toiminnasta ei tulisi kasvihuonepäästöjä.

  Reply
 • 2.8.2017 at 20:00
  Permalink

  Feministit yms päästään vinksahtaneet haluu tätä tänne ja syyttää Pohjois-Maista miestä aina, jos kynsikin katkee naiselta.

  Reply
  • 2.8.2017 at 20:59
   Permalink

   Grr pohjoismaat kirjotetaan yhteen eikä millään väliviivalla, noh mokia sattuu joskus.

   Reply
   • 5.8.2017 at 08:03
    Permalink

    Pohjoisista maista pohjoiseen.

    Reply
 • 2.8.2017 at 22:52
  Permalink

  Älkäähän yleistäkö. On feministejä, ja sitten on virkafeministejä. Itse kuulun ensinnä mainittuihin, ja olen ehdottomasti sitä vastaan, että tänne otetaan kymmenin tuhansittain lähi-itäläisiä parasiitteja, joiden mielestä nainen ei ole edes ihminen.

  Reply
 • 3.8.2017 at 08:24
  Permalink

  Muslimien taholta laskelmallista soluttautumista. Osa on jo päässyt politiikan sisäpiiriin. Suomalaiset ehkä heräävät vasta kun on liian myöhäistä.
  Jo 20v sitten kuulin Nostredamuksen ennustuksesta jonka mukaan kolmas maailmansota alkaisi Välimeren alueelta. Silloin ajatus tuntui huuhaalta mutta ei enää. Berlingske on luotettava uutislehti Tanskassa.

  ONSDAG D. 2. AUGUST 2017 KL. 06:00 Berlingske
  Tyskland vil bygge flere udrejsecentre til afviste asylansøgere
  Nye udrejsecentre skal sætte de tyske udlændingemyndigheder i stand til at tilbageholde og sende flere afviste asylansøgere ud af landet. Godt 226.000 udlændinge med udrejsepligt opholder sig i Tyskland.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.