17-vuotias mieshenkilö hyppäsi Väinölänniemen hyppytornista veteen ja hukkui

Hätäkeskukseen ilmoitettiin 5.8.2017 klo 04 jälkeen, että nuori 17-vuotias mieshenkilö oli hypännyt Väinölänniemen hyppytornista veteen. Uhri oli vielä noussut pintaan mutta sen jälkeen oli vajonnut pinnan alle. Laiturilla oli useita nuoria, jotka olivat nähneet hypyn ja huomanneet uhrin vajoavan pinnan alle. Useat paikalla olleista nuorista olivat hypänneet veteen ja yrittäneet löytää pinnan alle vajonnutta uhria tuloksetta.

Paikalle hälytettiin nopeasti apua ja pelastuslaitoksen yksiköt löysivät uhrin vedestä. Uhria yritettiin elvyttää mutta hänet todettiin tapahtumapaikalla menehtyneeksi.

Tapahtumapaikalla oleva hyppytorni oli suljettu ja pääsy estetty lukollisella ovella. Hyppytorniin pääsee kiipeämällä torniin johtavan ja lukossa ollevan portin yli/sivusta.

Kuolemaan ei epäillä liittyvän rikosta ja poliisi jatkaa asian selvittämistä kuolemansyyn tutkintana. Paikalla olleille henkilöille järjestetään kriisiapua.

Lähde: Poliisi

3 thoughts on “17-vuotias mieshenkilö hyppäsi Väinölänniemen hyppytornista veteen ja hukkui

  • 5.8.2017 at 11:23
    Permalink

    Ikävä tapaus mutta Darwinismia parhaimmillaan: Luonto poistaa heikot yksilöt. Silti, vanhempien kasvatuksen kautta täysin estettävissä ollut tapaus.

    Reply
    • 5.8.2017 at 11:46
      Permalink

      ”Darwinismia parhaimillaan”….- tällainen epäinhimillinen kommentti kun joku nuori on kokenut hukkumiskuoleman ystäviensä silmien alla. Darwinsimin valheoppi selvästi muuttaa tähän satuun uskovat mieleltään kylmiksi. Todella ala-arvoinen heitto.

      Itse et varmaan nuorena hömöillyt vaikkap aajanut ilman käsiä taikka pyörällä hurjastellut välittämättä liikenne säännöistä tai muita lasten kolttosia?

      Ei olekkaan ihme, että Darwinin teoriaan uskovat ovatkin tappaneet maailmassa hirvittävästi ihmisiä. Esimerkiksi pol-pot, stalin jne ”suuret nimet”.

      Reply
  • 5.8.2017 at 13:42
    Permalink

    No ompa ikävää vetää vanhemmat mukaan, kyllä nuoret hölmöilee ja oppii sai kasvatuksen kuin kasvatuksen

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.