Italian demarisisäministeri tulossa järkiinsä?

Libyan rannikkovartiosto on ilmoittanut pelastaneensa ja pidättäneensä 826 maahanmuuttajaa kahdessa eri operaatiossa Sabratan pohjoispuolella. Libyan nykyhallinto yrittää näyttää osallistuvansa ihmissalakuljettajien vastaiseen taisteluun ja kykyynsä valvoa omia merialueitaan. Libyan hallinnon sisällä on erimielisyyttä Italialle annetusta luvasta operaatioon Libyan merialueilla.

Italian parlamentin alahuoneen varapuhemies Luigi di Maio vaatii Jussi Halla-ahon tavoin meritaksipalvelua lopetettavaksi: ”Kaikki tietävät mitä on meneillään, mutta kukaan ei tahdo puuttua, vaikka ongelma on valtava. Niin kauan kuin meillä ei ole lakia ja tilanne on epäselvä, meidän on suljettava satamamme kaikilta avustusjärjestöiltä. Valvontaa ja meripelastusta hoitakoot merivoimat ja rannikkovartiosto, kuten järkikin sanoo. Mutta tämä meritaksipalvelu on lopetettava heti.”

Ruotsalainen Peter Imanuelsen on hiljattain raportoinut viranomaisten estelyä uhmaten tilanteesta Fria Tider -sivustolle.

Luigi di Maion toissapäiväinen videobloggaus demarien järkyttävästä maahanmuuttopolitiikasta ja mainitusta lakiesityksestä Nykysuomessa suomeksi.

Sisäministeri Marco Minnitti on tulossa oppositiopuolue Viiden tähden liikkeen linjoille ja vaatii ”kansalaisjärjestöjä valitsemaan puolensa” eli valitsemaan ovatko ne lain ja järjestyksen vai ihmissalakuljettajien puolella:
”En kiellä oikeutta pelastaa hukkuvia, mutta en myöskään maanmiesteni turvallisuutta. Siksi pidän välttämättömänä poliisin läsnäoloa kansalaisjärjestöjen aluksilla”.

Lähde: Ansa

4 thoughts on “Italian demarisisäministeri tulossa järkiinsä?

 • 5.8.2017 at 18:13
  Permalink

  Rooman Keisarikunnan tuhosi lopullisesti suuret kansainvaellukset, joka oli se viimeinen oljenkorsi, joka katkaisi Kamelin selän. Kuten kaikki tietävät Rooman tuhosi myös suunnaton rappio ja orgiat, homous, lesbous eli kaikki se, mikä on nyt vallalla maailmassa ja Euroopassakin. Kun Rooma soti itsensä suurvallaksi tai paremminkin maailmanvallaksi valloittaen melkein koko sen ajan tunnetun maailman. Vielä sotiessa puhtia riitti ja kunto oli kova niin fyysisesti kuin henkisestikin. Mutta sitten helppo elämä ja sen makeus teki tehtävänsä.
  Onko niin, että Italia muistaisi Rooman kohtalon ja sen kuinka senkin tulee käymään Lähi-idän ja Afrikan merenmudan määräisen tulijalaumojen kohteena.
  Italia on ensimmäinen astinlauta Eurooppaan ja norkoilupaikka haittamaahanmuuttajille tai parmminkin rikollisille. Oikeaa ”pattonilaista” järjenjuoksua on avata tuli humanitäärisiä nuorisojoukkoja ja lahtivalasnaisten lotjia kohti. Arvioisin, että kun maanantaina aloittavat, niin keskiviikkona Italian puoleilta katsottuna Välimeri lainehtii vapaana vain muutaman Ruokin kelluessa aallonharjalla. Tämä ei ole kovaa puhetta ollenkaan. Ei pidä olla hellämielinen väärässä kohtaa, sillä se maksaa hintaa, jota et ole edes enää maksamassa.

  Reply
 • 6.8.2017 at 13:38
  Permalink

  Se on järkipuhetta !!!

  Reply
 • 6.8.2017 at 22:59
  Permalink

  Totta maar onks aika heti tehdä loppu niiden elintaso pakolaisten kuljettamisesta eurooppaan Siihen pitäis EU:nkin ryhtyä eikä haaveile rikastamisesta kun on tuhooja muuttajista kyse

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.