Poni, aasi ja vuohi karkureina Mäntyharjulla

Eipä ole Mäntyharjulaisten tielläliikkujien eteen ennen moista sattunut, mutta eilen perjantai-aamuna moni hieraisi silmiään työmatkallaan, kun ponista, aasista sekä vuohesta koostunut ” kolme muskettisoturia”-trio teputteli Virransalmella pitkin maantietä. Tiellä oli näkynyt jo pitkän matkan päästä liikettä, joten aivan yllätyksenä kolmikko ei eteen tullut. Sami Hahl, joka otti tilanteesta kuvan, kertoi, ettei kaverukset näyttäneet merkkiäkään väistämisestä, vaan kävelit aivan kohti. Vähän piti peruutella pois alta, vasta sitten antoivat minulle tilaa kulkea, kertoi Hahl.

Taru Vanhanen, joka eläimet omistaa kertoi ettei näin ole ennen päässyt käymään. Tolpan välistä oli lanka pudonnut ja kolmikko oli päättänyt tehdä yhteisen kesälomareissun. Poju-poni ja Keijo-aasi ovat samassa aitauksessa, mutta Whisky-vuohi elää pihassa vapaana. Lenkille lähdettäessä se kuitenkin aina liittyy seuraan. Trio on erottomaton, niin hyvät kuin pahatkin jutut toteutetaan aina yhdessä. Retkiläisten karkurireissu kuitenkin päättyi lyheen, sillä ne pääsivät vain parisataa metriä kauemmas aitauksesta, ennenkuin allaolevan videon kuvannut Timo Nyholm palautti karkurit takain aitaukseen.

Katso hauska video kaveruksista:

Lähde: Länsi-savo

 

 

One thought on “Poni, aasi ja vuohi karkureina Mäntyharjulla

  • 5.8.2017 at 18:20
    Permalink

    Tuollaiset sattumukset saavat hyvälle mielelle arjen keskellä. Kunhan seurauksena karkulaisten tepastelusta ole onnettomuutta.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.