Google: moninaisuuden vastainen manifesti

1

Ohjelmistoinsinöörin kymmenensivuinen manifesti Googlen moninaisuushankkeita vastaan on mennyt viraaliksi yrityksen sisällä.Google on käyttänyt $150 000 000, eli 150 miljoonaa dollaria lisätäkseen moninaisuutta yrityksessään. Tulokset on tässä:

Motherboard paljasti manifestin olemassaolon ja Gizmodo sai käsiinsä sen kokonaisuudessaan. Dokumentti on nimeltään ”Googlen ideologinen kaikukammio” ja sen kirjoittaja on Googlella työskentelevä insinööri.

Kirjoittajan mukaan naisten vähäisyys Googlella ei johdu syrjinnästä vaan psykologisista eroista naisten ja miesten välillä. Viraaliksi karannut manifesti tuli esille samaan aikaan kun Googlea tutkitaan Yhdysvalloissa naisten palkkojen polkemisesta.

Löydät manifestin kokonaisuudessaan asiasta kertoneen Gizmodon sivuilta, Googlen moninaisuustilastot täältä ja tämän artikkelin tilastodatan täältä: google201701.ods.Youtube kiristää sensuuria ADL apunaan

Google sulki professori Jordan Petersonin Youtube-kanavan

1 KOMMENTTI

  1. Mustien osalta mieleeni tuli vanha(hko) suomalainen rallatus: ”Mikä on kun ei taidot riitä -mikä on kun ei onnistu? Onko niin ettei niittää voi sieltä -mihin koskaan ei kylvetty?

    -”Rakenteellisesta rasismista” (joka vaanii kaikkialla!) ei ainakaan tässä tapauksessa voi olla kyse -toki noin vähäinen rahamäärä (150 miljoonaa dollaria) voidaan sellaiseksi määritellä…ainakin parempien ihmisten laskuopin mukaan!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.