Näkökulma: Ilja Janitskin kuolemansairas?

14

Nykysuomen saaman tiedon mukaan Ilja Janitskinilla on vakava syöpä. Asteikolla 1-4, missä vakavin aste on 4, häneltä löydettiin 4. asteen syöpä.Tämän äärellä on varmasti jokaisella kansallismielisellä pysähtymisen paikka. Ilja on ollut ristiriitainen henkilö, mutta tehnyt myös merkittävää työtä puutteineen ja vahvuuksineen.

Kukaan ei varmasti voi kiistää sitä, että Janitskin on toiminut muurinmurtajana suomettuneen Suomen mediassa, jossa Neuvostoliiton suomettuneisuudesta siirryttiin suoraan EU-suomettuneisuuteen.

Toisaalta tekotapa ei ole kaikkia miellyttänyt. Suomalainen media, poliitikot, byrokraatit ja viranomaiset ovat suhtautuneet Janitskiniin ja hänen julkaisuunsa erittäin aggressiivisesti.

Sellaisiakin mielipiteitä on esitetty, että Janitskinin jahti on aika ajoin saavuttanut suoranaisia poliittisen vainon piirteitä.

Myöskään kansallismieliset eivät ole säästyneet Iljan julkaisun sanan säilältä, joista monet ovat aika ajoin saaneet osansa, ansiosta tai muutoin.Kritiikkiä on myös esitetty MV-Lehden alatyylisyydestä ja seiskapäiväämäisestä uutisointitavasta.

Kaiken tämän keskellä repivänä, riitaisena, äkkipikaisena ja pitkävihaisena tunnettu Ilja Janitskin on ehkä kuitenkin ollut oikea henkilö toimimaan suomalaisen median suomettuneisuuden muurinmuurtajana.

Tuon tehtävän epäkiitollisuudesta johtuen siihen ei moni olisi ryhtynyt saati sitten kestänyt siinä paineessa, johon Janitski joutui.

Nyt jää nähtääksi, kestikö Iljakaan sitä.Isänmaan puolesta kamppaillut Itsenäisyyspuolueenkin pitkäaikainen johtaja Antti Pesonenkin siirtyi pitkäaikaisen paineen jälkeen sairastuttuaan Elysiumin vihreille kentille.

MV-Lehti käsittääksemme joka tapauksessa jatkaa ja onhan meillä muutakin uusmediaa, josta mainittakoon Nykysuomen lisäksi kansalainen, oikeamedia, pt-media ja kansallisromantikko.

Me kuitenkin toivomme nyt Iljalle pikaista paranemista. Sananvapauden pioneeri ansaitsisi saada jatkaa kamppailuaan vielä vuosikymmeniä.

Janitskinia ei tuotu sittenkään Suomeen, vaikka Interpol hänet hakikin, vaan hän on nyt sairaalassa lepäämässä.

Nyt toivotaan, ettei Pesosen lisäksi toinenkin merkittävä hahmo anna ainokaistaan kamppailussa isänmaan puolesta tänä vuonna.Mv-lehti: Ilja Janitskin siirrettiin Andorran vankilasta sairaalaan

14 KOMMENTIT

 1. PMP-CA on diagnoosina sen verran harvinainen, että juuriko se Iljaan olisi iskenyt :/ Hänelle olisi tehty alta aikayksikön vatsaontelon TT-kuvaus, otettu CEA ja CA19-9 kasvainmerkkiaineet ja tehty kiireellinen, radikaalinen, kirurginen noin 9 h kestävä leikkaus, missä olisi tehty vatsaontelon sisäinen solunsalpaaja huutelu, poistettu ohut- ja paksusuolta, perna, sappirakko jne. Leikkausaikaa ei olisi varattu viikkojen päähän, vaan hänet olisi leikattu vuorokauden sisällä. Kun äidilläni oli tason 4 syöpä (tarkoittaa sitä, että kehossa on runsaasti etäispesäkkeitä), hän oli leikkaussalissa alle tunnissa sairaalaan saapumisestaan, kun oikea diagnoosi vihdoin löytyi. Lisäksi syöpä luokitellaan asteikolla 0-5. Pikaista paranemista Iljalle.

 2. Onhan tämä Iljan ja MV:n ajojahti ollut niin käsittämätön rimanalitus kaikkien vainoajien osalta että kirjan ainekset olisivat koossa varsin kirkkaasti -päivänselvää on myös sen poliittinen agenda, vuosikausia pyörinyt suomen tuhomiseen tähtäävä koneista sai lopulta edes hieman kapuloita rattaisiin Janitskinin ansiosta.

  -Eihän tässä muuta voi kun kysyä että MITÄ VITTUA!?!? tässä maassa on meneillään? Työ se selvittämiseksi ja kaikelle kansalle julkituomiseksi jatkuu -Iljalle kiitos, kumarrus ja voimia tuleviin koitoksiin!

 3. Iljan ajojahti ja Suomen viranomaisten matalamieliset keinot lisättynä ”syytteiden” köykäinen laatu siihen verrattuna, että Euroopan poliisikunta jahtaa miestä kuin hän olisi hengenvaarallinen psykopaatti, Ebolan kantaja, pernaruttokapseleilla varustautunut terroristi tai sitten ydinasein. Ilja Janitskinin syytelista on pitkä kuin näkävuosi toinen toistaan joutavan päiväisimmillä tekosyillä kuorrutettuna. Ainoa mikä puuttuu taitaa olla päin punaisia ajaminen.
  Iljan persoonasta voi olla montaa mieltä, mutta määrätynlaista rohkeutta ja rämäpäisyyttä miehellä täytyy olla, sillä niin monen suurille varpaille hän on astunut, josta seurauksena tämä ajojahtikin on syntynyt.
  Eräs kreikkalainen ajattelija on sanonut: ”On niitä, jotka tekevät tekoja ja taas niitä, jotka kulkevat perässä ja arvostelevat.”

 4. Ei ole tarkoitus tehdä tästä kuolinilmoitus sivustoa mutta tässäkohtaa on pakko vielä mainita kevätkesällä edesmennyt RÄHMISPOSSU joka oli MV-lehden kaltainen uranuurtaja pohjoismaissa tapahtuvan kansanvaihdon uutisoinnissa -Rähmis oli ennen Paavo Tajukankaan mukaantuloa ainut lähde mistä oli saatavilla totuudenmukaista tietoa pakkomonikulttuurisuuden etenemisestä kohti pohjolan perukoita. Omaperäisellä tyylillä kirjoitetut ja todella huolellisesti faktatarkistetut uutisoinnit olivat ainakin omalla kohdallani sen ”valaistumisen” alkusysäys kun ymmärsin valtavirtamedian propagandan olevan, varsinkin maahanmuuttoon liittyvissä aihealueissa, aivan sairaaloisella tasolla.

  -Toivotaan ettei loppuvuosi vie enää yhtään miestä (tai naista!) rivistä -suurten massojen herättely on vielä pahasti kesken ja jokaista toimijaa tarvitaan tietoa levittämään!

 5. Kun syytekohtia oli kesäkuun alussa 64 kpl, niin eiköhän ole aika tehdä esitutkinta. Asianomistajina on useita alle 10-vuotiaita lapsia, joten mitä vittua??

  • Nyt varmaan jo saatu sadas syyte rustailtua? -jos ei muuten niin ihan vaan Suomen satavuotisjuhlan kunniaksi!

   -Se oleellisin asia tässä Janitskinin vainoamisessa on syytteisiin nähden täysin suhteeton mittakaava ja polpon ehdoton kieltäytyminen videoyhteyden kautta suoritettavasta kuulustelusta -KRP:n suorastaan mielipuolinen tarve Iljan saamiseksi fyysisesti suomeen on vähintäänkin epäilyttävää -viimekertainen kiinniotto Espanjassa sekä suomessa tehdyt valmistelut eivät ainakaan lievennä epäilyjä että Janitskinin kuulemisen sijasta hänet aiottiin hiljentää, jos ei aivan kokonaan ( julkisuus suojelee ) niin ainakin hyvin pitkäksi ajaksi…

   -Syytteitä on toki lukumäärällisesti paljon ja hyvin todennäköisesti niistä tuomioita tulee… MUTTA kyseessä ei kuitenkaan ole mikään murhamies tai pedofiili eikä edes talousrikolliseksi laskettava henkilö vaan lähinnä väärillä termeillä epäkorrektisti uutisoinut blogisti. Syytteet eivät riitä europolin ajojahtiin -kyse on siis jostain aivan muusta…

   -Tämä operaatio tulee vielä saamaan monenmonta käännettä tulevaisuudessa -millaisia? Se jää nähtäväksi…

 6. Moni ihmettelee tätä ajojahtia ja onhan selvää, että kyseessä on täysin poliittinen ajojahti. Tekijänoikeusrikos, kiihottaminen kansanryhmää vastaa ja kunnianloukkaus rikoksilla saa interpolin jahtaamaan henkilöä on aika uskomatonta. Kyseessä on se, että Suomen eliitti aikoo tehdä Ilja Janitskinista varoittavan esimerkin kaikille kansalaisille, että heidän tekemisiään ei paljastella ilman seurauksia. Kyseiseen eliitin sikailuja ovat jatkuva valehtelu kansalle, hyvävelikorruptio, veroparatiisien käytön helpottaminen rikkaille ilman kiinnijäämistä ja monet muut asiat. Esim. vuodesta 2015 asti kuka tahansa rikollinen, terroristi, elintasopakolainen on voinut tulla Ruotsin kautta ilman mitään papereita Suomeen. Kukaan ei ole laittamassa rajoja kiinni, kukaan ei ole kyselemässä papereita. Se jatkuu vielä tänäkin päivänä ja Suomen hallitus ei ole tekemässä yhtään mitään asialle. Laittomasti maassa olevat tekevät mielenosoituksia ja poliisi ei ole heitä poistamassa, eikä hallitus. Se miten tämä näytelmä tulee toimimaan ja miksi poliisi haluaa Janitskinin Suomeen on se, että Ilja Janitskin tullaan vangitsemaan heti, kun hänet saadaan Suomeen. Ilja pidetään vangittuna niin kauan, kunnes asia on käsitelty korkeimassa oikeudessa asti. Mikä kestää useita vuosia. Lisäksi on tiedossa, että Iljalle on vaadittu 8 vuotta ehdotonta vankeutta syyttäjän toimesta. Ilja tulee valittamaan kaikista päätöksistä, joissa hänet tuomitaan ja koko tämän ajan hänet tullaan pitämään vangittuna. Mikäli Ilja voittaisi jossain asteessa vastapuoli tulee valittamaan niin kauan kunnes saa voiton. Eli näin tämä näytelmä tulee toimimaan.

 7. Ihmetellyt että pidätys tapahtui juuri nyt presidentin valitsijahuuman aikaan. Kellähän on valtaa antaa tällainen mahtikäsky kun kaveri on saanut olla melko rauhassa tähän asti syytteistä huolimatta. Veikkaan että sellaisella joka ei halua että kotimaan presidenttipeliä sekoiteta liikaa.Taitaa vain kusta omalle kintulle kun vallan ylimpänä olevat eivät tunne reaalielämää ja miten ihmiset TODELLA ajattelevat. Voi olla käänteinen vaikutus.

 8. Eikö listalle sentään kuuluisi Magneetimedia? Sen sijaan siellä on holohoaxia saarnaava persumedia ”Oikeamedia”, joka ajaa myös muita virallisia valheita vain suomalaisten pään menoksi

  • Olet aivan oikeassa, ilman muuta kuuluisi olla mutta valitettava totuus on että vuosikymmeniä mielipideterrorin alla eläneelle tavalliselle suomalaiselle ei avaudu Magneettimedian kertoma todellisuus -ymmärrän sen varsin hyvin vaikka itse allekirjoitan kyseisen julkaisun uutiset pieniä poikkeuksia lukuunottamatta -johtunee vuosia kestäneestä asiaan perehtymisestä. Voin hyvin kuvitella että Magneettimedian sivuille vahingossa eksyneelle muodostuu kuva jonkinlaisesta ”hörhöporukasta”

   -Suuret joukot eivät vielä ole valmiit näkemään kusetuksen läpi -se tapahtuu (valitettavasti) vasta kun on itse joutunut jollaintapaa systeemin päähänpotkimaksi.

 9. Moni ihmettelee tätä ajojahtia ja onhan selvää, että kyseessä on täysin poliittinen ajojahti. Tekijänoikeusrikos, kiihottaminen kansanryhmää vastaa ja kunnianloukkaus rikosepäilyillä saa interpolin jahtaamaan henkilöä, jotta henkilö saadaan kuulusteluihin vastaamaan en kommentoi on aika uskomatonta. Kyseessä on se, että Suomen eliitti aikoo tehdä Ilja Janitskinista varoittavan esimerkin kaikille kansalaisille ja vaihtoehtomedioille, että eliitin tekemisiä ei paljastella ilman seurauksia. Kyseiseen eliitin sikailuja ovat jatkuva valehtelu kansalle, hyvävelikorruptio, veroparatiisien käytön helpottaminen rikkaille ilman kiinnijäämistä ja monet muut asiat.

  Esimerkiksi vuodesta 2015 asti kuka tahansa ulkomaalainen rikollinen, terroristi ja elintasopakolainen on voinut tulla Ruotsin kautta ilman mitään papereita Suomeen elämään Suomalaisten veronmaksajien rahoilla ilmaiseksi. Kukaan ei ole laittamassa rajoja kiinni, kukaan ei ole kyselemässä papereita. Poliisi ei tee yhtään mitään. Se jatkuu vielä tänäkin päivänä ja Suomen hallitus ei ole tekemässä yhtään mitään asialle. Laittomasti maassa olevat tekevät mielenosoituksia ja poliisi ei ole heitä poistamassa, eikä hallitus. 2015 vuonna paljastui kaikille kantasuomalaisille myös se karu asia, että turvapaikanhakijoille ja pakolaisille löytyy heti miljardeja euroja rahaa, ilmainen elämä Suomessa ja ilmainen yksityinen terveydenhuolto. Näillä samoilla resurseilla ja rahamäärillä olisi köyhyys, asunnottomyys, työttömyys ja leipäjonot poistettu alle vuodessa pysyvästi Suomesta. Tämä paljastaa sen, että yhdelläkään eduskuntapuolueella ei ole koskaan ollut yhtään mitään aikomusta poistaa näitä ongelmia Suomesta. Tämä paljastaa sen, että eduskuntapuolueiden tarkoitus on ollutkin pitää kantasuomalaiset pysyvästi asunnottomina, köyhinä, työttöminä ja leipäjonoissa.

  Ulkomaalaisiin sosiaalietuuksilla eläville menee 11 miljardia euroa vuodessa rahaa veronmaksajien rahoja. Summa kasvaa, joka päivä, koska turvapaikanhakijoita ja pakolaisia tulee joka päivä lisää, jolloin kustannukset kasvavat jatkuvasti. Kaikki se raha mitä käytetään turvapaikanhakijoiden, pakolaisten ja ulkomaalaisten kustannuksiin. On poissa kantasuomalaisten hyvinvoinnista. Veroja on korotettava jatkuvasti, on leikattava jatkuvasti ja on otettava lainaa jatkuvasti, jotta voidaan rahoittaa jatkuvasti kasvavien ulkomaalaisten kustannukset. Kaiken lisäksi kaikki Suomeen tulleet ja tulevat turvapaikanhakijat ja pakolaiset ovat elintasopakolaisia, jotka tulevat elämään koko elämänsä veronmaksajien rahoilla ja koskaan he eivät tule mitään työtä tekemään. Tämä järjettömyys loppuu vasta sitten, kun Suomi islamisoituu tai kantasuomalaiset heräävät ja alkavat ääneestää sellaisia puolueita kuten suomiensin, muutospuolue, perussuomalaiset, jotka eivät ota yhtään turvapaikanhakijaa, eikä pakolaista. Lisäksi tulevat poistamaan kaikki ulkomaalaiset, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Tällä hetkellä Suomi toimii koko maailman sosiaalitoimistona vaikka rahat ovat loppu ja lainarahalla rahoitetaan elintasopakolaisten ja ulkomaalaisten elämä. Elintasopakolaiset = turvapaikanhakijat ja pakolaiset eivät maailmasta koskaan lopu niitä on yli miljardi. Ne eivät lopu vaikka Suomeen otettaisiin 60-100 miljoonaa nyt heti.

  Se miten tämä näytelmä tulee toimimaan ja miksi poliisi haluaa Janitskinin Suomeen on se, että Ilja Janitskin tullaan vangitsemaan heti, kun hänet saadaan Suomeen. Ilja pidetään vangittuna niin kauan, kunnes asia on käsitelty korkeimmassa oikeudessa asti. Mikä kestää useita vuosia. Lisäksi on tiedossa, että Iljalle on vaadittu 8 vuotta ehdotonta vankeutta syyttäjän toimesta. Ilja tulee valittamaan kaikista päätöksistä, joissa hänet tuomitaan ja koko tämän ajan hänet tullaan pitämään vangittuna. Mikäli Ilja voittaisi jossain asteessa vastapuoli tulee valittamaan niin kauan kunnes saa voiton. Ilja Janitskin tulee olemaan vangittuna useita vuosia, jonka jälkeen hänet tuomitaan vankeuteen. Yhteensä 8 pitkää vuotta ja niin isot korvaukset, että Ilja ei pysty niitä ikinä maksamaan takaisin. Eli näin tämä näytelmä tulee toimimaan, koska se tiedetään jo etukäteen vaihtoehtomedioiden ansiosta.

  Demla oikeuslaitoksen ansiosta tiedetään etukäteen, että Ilja Janitskin ei tule voittamaan yhtään oikeudenkäyntiä vaan tulee häviämään kaikki ja Ilja saa tuomion ja sellaiset korvaukset maksettavaksi, joita ei pysty koskaan maksamaan. Demla oikeuslaitos kannattaa Suomen islamisaatiota ja kantaväestön kansanmurhaa ja jakaa tuomioita ”viharikoksista” kantasuomalaisille. Vuosien päästä, kun kaikki ihmiset jotka ovat lukeneet tämän tekstin ja nähneet miten asia tapahtui juuri, kuten on tässä kirjoitettu. Se tulee paljastamaan, että Suomea hallitsee eliitti, joka hallitsee myös oikeuslaitosta. On olemassa käsikirjoitus, jonka mukaan Ilja Janitskin asia tullaan hoitamaan ja vaihtoehtomedioiden takia se on etukäteen kaikkien tiedossa. Nyt vain seuraamaan tätä etukäteen kirjoitettua ja tapahtuvaa näytelmää teatteria, jonka kaikki vaiheet ja lopputulos on jo etukäteen tiedossa. Ainoa asia mikä voi muuttaa tilanteen on Iljan kuolema syöpään. Jos Ilja syövästä selviää hengissä tulee hän kokemaan etukäteen kirjoitetun näytelmän kohtalon, jonka suurin osa tietää.

  Tämän näytelmän takana on Suomalainen eliitti, joka on nyt paljastanut voimansa ja keitä he ovat. He ovat poliitikkoja ja rikkaita, jotka vaikuttavat taustalla ja hallitsevat koko Suomea. Tätä eliittiä ja Suomen islamisaatiota tukevat ja kannattavat kaikki eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset, valtamedia, poliisi, oikeuslaitos, kirkko, spr ja kaikki suvakit. Tämä eliitti pelkää, että suomalaiset heräävät ja totuus heistä on luettavissa vaihtoehtomedioista. Tämä eliitti kannattaa kantasuomalaisten kansanmurhaa, Suomen islamisaatiota, euroa, EU:ta ja natoa. Kyseinen eliitti on täynnä psykopaatti ammattivalehtelijoita, joiden kusetuksia ja valheita ovat vaihtoehtomediat paljastelleet, jo pitkään.

  Vaihtoehtomediat paljastavat suomalaisen psykopaatti ammattivalehtelijoiden eliitin kaikki valehtelut, huijaamiset ja kansan jatkuvan kusettamisen myös jatkuvilla verojenkorottamisella ja jatkuvilla leikkauksilla. Joilla rahoitetaan jatkuvasti kasvavia turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannuksia. Koska turvapaikanhakijoita ja pakolaisia tulee jatkuvasti lisää ja ne lisääntyvät synnyttämisen kautta. Vaihtoehtomedioita, joita suomalainen eliitti pelkää ja he koittaa keinolla millä hyvänsä estää kansalaisia lukemasta oikeaa totuutta ilman valtamedian aivopesua ja velehtelua. Totuus tulee nykypäivänä vain vaihtoehtomedioista. Valtamedia on eliitin halinnassa ja siksi valtamedia ei ikinä paljasta yhtään mitään mikä koskee eliittiä ja valtamedia valehtelee ja aivopesee kansaa. Eliitti yrittää kaikin tavoin myös sensuroida tai saada suljettua vaihtoehtomediat.

  Eliitin valta on suurta, jopa poliisi on saatu tutkimaan sellaista rikosta, jota ei edes ole rikoslaissa. Kyseessä on ns. ”vihapuhe” eli kaikki puhe minkä eliitti haluaa saada kriminalisoitua. Mitä tämä ”vihapuhe” sitten sisältää kaikki maahanmuuttokritiikki, kustannukset, ongelmat turvapaikanhakijoista ja pakolaisista, EU, nato ja eurovastaisuus. Eliitin tavoite on, että Suomessa palataan takaisin yhden ainoan oikean virallisen totuuden linjalle. Alla olevien vaihtoehtomedioiden ansiosta kansa saa aina tietää totuuden eliitin toimista ja paluu yhden ainoan oikean totuuden linjalle ei tule onnistumaan. Lue totuus miksi Suomen rajat ovat auki ja kaikki ulkomaalaiset ilman mitään papereita voivat tulla Suomeen elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla. Miksi kantasuomalaisten kansanmurha ja islamisaatio tulee tapahtumaan. Miksi hallitus ja poliisi eivät tee asialle yhtään mitään. Miksi eliitti tulee täyttämään Suomen miljoonilla turvapaikanhakijoilla ja pakolaisilla. Miksi Suomesta tehdään islamistinen valtio. Miksi työttömyys, köyhyys, asunnottomyys, tuloerot kasvavat jatkuvasti. Lyhyt vastaus on se, että eliitti haluaa näin tapahtuvan ja siksi näin tapahtuu. Pitkän version voi jokainen vaihtoehtomedioista.

  • Jäätävän hienoa tekstiä Timolta -tuota helvetillistä tulevaisuutta vastaan on taisteltava
   kaikin mahdollisin keinoin! Tällähetkellä voimavarat tulee suunnata globalistien propagandan uhreiksi joutuneiden ihmisten herättämiseen -kyseessä on hyvin epäkiitollinen tehtävä jossa pitää varautua vastapuolen mielivaltaiseen häiriköintiin -moraalinsa täysin kadottaneilta on turha odottaa mitään sääntöjen, saati hyvien tapojen noudattamista.

   Tilanne on kuitenkin huomattavan paljon parempi kuin esim. 2015 ”pakolais”invaasion aikaan -suurin osa meistä suomalaisista on kaikesta huolimatta säilyttänyt kyvyn omaan ajatteluun, ruåtsin kaltaiseen, täysin vastarinnattomaan kantaväestön nöyryyttämiseen en usko -vuosikymmeniä kestäneestä kansallisen itsetunnon kitkemisestä huolimatta sitä ei ole saatu meistä kokonaan poistettua -yritys on kyllä ollut armotonta.

   -Periksi ei anneta!

  • Onko puhuttu, että kyseessä olisi suolistosyöpä? Sitä ei umpilisäkkeen poiston yhteydessä otettavasta koepalasta selviä vaan kyseessä olisi PMP-CA. Pseudomyksooma peritonei on harvinainen kasvaintauti, sen
   ilmaantuvuus on vain noin 1-2 uutta tapausta/miljoona asukasta/vuosi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.