Osaatko kantaa 12 appelsiinia? Katso: simpanssi osaa!

Lahjakas simpanssi Etelä-Afrikasta näyttää miten kannetaan tusinan verran appelsiineja kerralla.

Jane Goodall Instituutti jakoi Mowgli-nimisen simpanssin tempauksen – katso video alta!Asiasta kertoi UPI, 2016.

One thought on “Osaatko kantaa 12 appelsiinia? Katso: simpanssi osaa!

  • 7.8.2017 at 05:48
    Permalink

    Nyt kun EK ja kokoomus näkee tämän videon, laittaa se heti ravintola alalle paimenkirjeen että YT käyntiin ja vaatii työnantajilta että niiden on otettava koppi tästä loistavasta innovatiivisestä ideasta ja palkattava heti simpansseja tarjoilijoiden töihin, ruokapalkalla tietenkin. Tämä buumi voi levitä muillekin aloille ja näin saadaan Suomi nousuun.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.