Poliisi jatkaa Lieksan henkirikoksen tutkintaa – Tämä on selvinny tähän mennessä

Poliisi jatkaa edelleen eilen illalla Lieksan Jongunjoella kahden ihmisen kuolemaan johtaneiden tapahtumien tutkintaa. Tapausta tutkitaan naisen kuoleman osalta tappona. Naisen osalta voidaan todeta, että hänessä oli selkeitä ulkoisen väkivallan merkkejä.

Miehen osalta poliisi tutkii tapausta nimikkeellä kuolemansyyn selvittäminen.

Menehtyneet henkilöt ovat pariskunta ja he olivat hiljattain muuttaneet kyseiseen asuntoon. Ilmoituksen asiasta teki toisen menehtyneen lähipiiriin kuulunut henkilö, joka oli mennyt lauantai-iltana hieman ennen klo 20 käymään pariskunnan luona.

Yön ja tämän päivän aikana poliisi on suorittanut ja suorittaa lukuisia kuulusteluja sekä puhutteluita. Lisäksi käydään läpi tapahtumapaikkatutkinnassa hankittua aineistoa. Poliisi pyrkii selvittämään tapahtumien kulun sekä tapahtuneeseen johtaneet syyt mahdollisimman tarkasti. Tässä vaiheessa näistä yksityiskohdista ei ole muuta kommentoitavaa.

Yön ja tämän päivän aikana tehdyissä tutkimuksissa poliisille on entuudestaan vahvistunut käsitys, jonka mukaan asunnossa ei ole tapahtumahetkellä ollut pariskunnan ulkopuolisia tahoja.

Poliisi on järjestänyt pariskunnan lähiomaisille kriisiapua.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.