Kaksi törkeää ryöstöä Helsingissä – poliisi pyytää tunnistusta epäillyistä ryöstäjistä

Poliisi epäilee, että kaksi nuorehkoa miestä ryösti Latokartanossa Von Daehnin kadulla sijaitsevan lähikaupan lauantaina 5.8.2017 klo 22.18. Epäillyt poistuivat kauppaliikkeestä juosten kohti Von Daehnin katu 1:n sisäpihaa.

Toisella miehistä oli yllään vaalea huppari sekä vaaleat collegehousut. Toinen epäilty oli pukeutunut shortseihin, sekä tummaa hupulliseen takkiin.

Helsingin poliisi tutkii rikosta törkeänä ryöstönä ja pyytää tietoja kuvassa näkyvien miesten henkilöllisyydestä. Vihjeet voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi tai puhelimitse soittamalla numeroon 0295 471 079.

Viikin ryöstäjät

 


Herttoniemessä Hitsaajankadulla sijaitseva videovuokraamo ryöstettiin 5.8.2017 klo 22.54. Ryöstäjäksi epäillään kuvan tummiin pukeutunutta miestä. Epäillyllä oli yllään aurinkolasit, lippalakki sekä tumma takki.

Epäilty on poistunut liikkeestä kohti Petter Wetterin tietä. Rikosta tutkitaan törkeänä ryöstönä.

Poliisi pyytää tietoja kuvassa näkyvän miehen henkilöllisyydestä. Vihjeet voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 471 079.

Videovuokraamon ryöstäjä

3 thoughts on “Kaksi törkeää ryöstöä Helsingissä – poliisi pyytää tunnistusta epäillyistä ryöstäjistä

  • 7.8.2017 at 15:45
    Permalink

    Tälläkertaa poliisi päätti julkaista kuvat… mitäpä muut ”raadin” jäsenet arvelevat syyksi että näin toimittiin?

    Reply
  • 7.8.2017 at 19:06
    Permalink

    No nyt näkyy hyvin palefacien naamat! Poliittisesti korrektien valvontakameroiden suotimet toimivat hyvin.

    Aion jatkossa hypätä aina pystyyn kuin matun kanki pusikossa kun huomaan että joku flirttailee kalpeanaaman kanssa… siis rasismuxella tai silleen.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.