Vantaan Vaunukujan eilisten tapauksien tutkinta etenee – Epäiltyä ei ole tavoitettu

Poliisi tarkasti eilen illalla kohdeasunnon. Asunnon oven turvalliseen avaamiseen käytettiin pieni määrä räjähdysainetta. Poliisi suoritti asunnossa kotietsinnän ja takavarikoi aineistoa rikoksien tutkimiseen liittyen. Aiemmin asunnossa ollut epäilty oli poistunut paikalta.

Poliisi jatkaa asian tutkimista. Poliisi epäilee vantaalaista 28-vuotiasta miestä pahoinpitelystä, laittomasta uhkauksesta, vahingonteosta, törkeästä kotirauharikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta. Teot ovat tapahtuneet samassa osoitteessa Hakunilassa. Epäilty ja asianomistaja nainen tuntevat toisena ennestään.

Poliisi jatkaa asian tutkimista mm. puhuttamalla asianosaisia. Poliisi ei vielä ole tavoittanut epäiltyä ja hänet on etsintäkuulutettu. Poliisin arvioin mukaan kohdehenkilö ei ole vaarallinen muille henkilöille.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.