Brysselissä poliisi ampui pakenevaa autoa

1
Molenbeekin alueella Brysselissä poliisin takaa-ajo päättyi ruuhkaan ja karkuun kaahannut kuljettaja peruutti päin poliisia.

Poliisi joutui ampumaan varoituslaukauksen kohti pakoautoa. Pakoauton kuski oli ajanut aikaisemmin päin punaisia, eikä ollut noudattanut poliisin pysähtymiskäskyä.

Pakoauton kuski sanoi autosta löytyvän räjähteitä ja poliisi eristi alueen välittömästi. Noin 500 ihmistä joutui jäämään kauppoihin eristyksen ajaksi. poliisi kutsui apuun armeijan pommiryhmän, mutta autosta ei löytynyt merkkejä räjähteistä.

Poliisi on sanonut, kun epäilty ilmoittaa pommista, emme ota mitään riskejä.

Pakoauto on Saksan kilvissä ja epäilty on pidätetty. Tiedossa ei ole vielä miksi mies väitti autosta löytyvän räjähteitä.

Molenbeek on tunnettu Marokon muslimien valtaamana alueena ja alueelle onkin annettu lisänimi ”jihadi capital of Europe”

Lähde: Dailymail

1 KOMMENTTI

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.