Erdogania arvostellutta turkkilais-ruotsalaista uhkaa luovutus Turkkiin

0

Turkkilaistaustainen Ruotsin kansalainen Hamza Yalcin on tällä hetkellä Barcelonassa, Espanjan poliisin kiinniottamana. Hänet pysäytettiin Barselonan lentokentällä Turkin esittämän luovutuspyynnön perusteella. Turkki syyttää Yalcinia terrorismista.

Yalcin, 57, on toimittanut Turkissa oppositiohenkistä lehteä ja toiminut Amnesty Internationalin yhteistyökumppania. Ruotsin ulkoministeriö on kertonut ruotsalaisdiplomaattien yrittävän saada yhteytta Yalciniin Barselonassa.

Asiasta kertoi Sveriges Radio.


VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.