Matias Hilden ministeri Vehviläisen uudeksi erityisavustajaksi

Kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen on kutsunut erityisavustajakseen hallintotieteiden maisteri Matias Hildenin. Hilden aloittaa työnsä 4.9.2017.

Matias Hilden (30) siirtyy valtiovarainministeriöön Puumalan kunnanjohtajan tehtävästä, josta hän hakee virkavapaata. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Pielaveden kunnassa ja eduskunta-avustajana.

Hilden avustaa ministeri Vehviläistä ensisijaisesti kuntapolitiikassa sekä maakuntauudistusta koskevissa asioissa. Hildeniä edeltänyt Sami Miettinen palasi kahden vuoden virkavapauden päätyttyä takaisin Vihdin kunnanjohtajaksi.

Ministeri Vehviläisen toisena erityisavustajana jatkaa Tuomas Vanhanen. Vanhanen avustaa ministeriä muun muassa toimintatapojen uudistamiseen liittyviä asioissa, kuten julkisten palveluiden digitalisaation, kokeilutoiminnan sekä johtamisen ja toimeenpanon parantamisen kärkihankkeissa.

Lähde: Valtiovarainministeriö

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.