Netti nauraa Googlelle – Katso kuvat!

Googlen insinööri James Damore otti kantaa yrityksen politiikkaan, joka syrji konservatiiveja ja haittasi yrityksen toimintaa.

Google irtisanoi insinöörin. Wikileaks lupasi palkata hänet – ja mikä parasta? Se, että Internet ottaa tapauksesta ilon irti. Tapauksesta irvaillaan #GoogleManifesto-häsän kanssa.

James Damore aikoo aloittaa lakitoimet Googlea vastaan, irtisanominen varsin todennäköisesti oli laiton. Yritystoiminnan kehittäminen ei ole irtisanomisperuste.

Katso kuvat alta.Googlen vaikea päätös: a) Ihmiset ovat moninaisia ja erilaisia, moninaisuus on voimamme b) Sukupuolen moninaisuutta / sukupuolieroja ei ole ja jos olet eri mieltä, saat potkut.

Julian Assange sivaltaa Googlea: ”Google yhdessä kuvassa” – videon teksti: Google tuntuu ideologiselta kaikukammiolta:

https://twitter.com/JuliannAssange/status/894972595723919360

Mike Cernovich tarjoilee eri meemeistä lyhyen videokimaran:

https://twitter.com/Cernovich/status/895002701573926912Googlen päämaja: ”Jäbä, koetatko saada meidät näyttämään joltain kultilta? Saat potkut!”

Irvailu Googlen tieteenkieltämiselle englanniksi.

https://twitter.com/The_Petrichory/status/894941427813109761

Reaktio #GoogleManifesto:on oikeuttaa GoogleManifeston.

Lähteet: Twitter, ZeroHedge, jnpp. Kuvia tulee lisää tänne: #GoogleManifesto / Photos. Alla aiempi artikkeli aiheesta.VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.